Skype 6.4 untuk Android mendapat Sokongan Android Wear

Microsoft telah mengemas kini Skype kepada versi 4.6 untuk Android dengan sokongan jam tangan pintar Android Wear. Kemas kini baharu membolehkan pemilik Android Wear melihat perbualan mereka, membalas mesej sembang melalui suara dan menerima atau menolak panggilan audio dan video dari pergelangan tangan.

Memandangkan peranti Android Wear tidak mempunyai pembesar suara, pengguna tidak boleh menjawab panggilan pada jam pintar itu sendiri tetapi menerimanya memulakan panggilan pada telefon pintar yang disambungkan. Userscan juga menolak panggilan, menangguhkannya atau bertukar antara berbilang panggilan yang sedang berjalan. Sangat berguna jika anda memakai fon kepala dengan telefon pintar anda di dalam poket anda atau jika anda mempunyai set kepala Bluetooth.

Anda juga boleh membalas mesej sembang menggunakan teknologi suara-ke-teks Google yang hebat. Jika anda berminat, anda juga boleh melukis emoji untuk dihantar kepada penerima sembang.

Jika anda mempunyai jam tangan pintar Android, teruskan dan kemas kini apl anda daripada Gedung Play atau tekan pautan di bawah untuk memuat turun dan memasangnya pada telefon pintar anda.

Muat turun Skype untuk Android

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *