Samsung Mengumumkan Kemas Kini Roti Halia untuk Galaxy Line-Up

Semua TAWARAN HITAM JUMAAT yang anda perlukan!

Kami disokong pembaca. Pautan luar mungkin memberi kita komisen.

Samsung secara rasmi hari ini mengumumkan pelan kemas kini Android 2.3 Gingerbread untuk telefon pintar berjenama Samsung Galaxy yang termasuk Samsung Galaxy S, Galaxy Ace, Galaxy Gio, Galaxy Fit dan Galaxy mini.

Pertama untuk mendapatkan kemas kini Gingerbread ialah bekas telefon pintar perdana, Samsung Galaxy S dan pengguna pertama yang menerima penyegaran platform melalui KIES ialah mereka yang menetap di UK dan negara-negara Nordic bermula dari pertengahan Mei (yang sudah pun ada). Kemas kini itu kemudiannya akan dilancarkan secara beransur-ansur ke pasaran lain seperti “Eropah, Amerika Utara, Asia Tenggara, Asia Timur Tengah, Afrika dan seluruh dunia mengikut rancangan serantau”.

Versi baharu platform mudah alih Android Google akan membawa prestasi yang lebih pantas dengan kadar penggunaan CPU yang lebih rendah pada kandungan multimedia dan sokongan untuk Grafik 3D yang lebih berkuasa dan kebolehgunaan yang dinaik taraf dengan antara muka pengguna yang dipertingkatkan, akses dan kawalan yang lebih pantas serta pengalaman pengguna yang lebih intuitif sebagai tambahan kepada penambahbaikan. fungsi salin-tampal ke telefon pintar yang disebutkan.

Sumber: IT Times

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *