realme GT 5G muncul di Geekbench, harga bermula serendah ~RM1880

Terdapat banyak berita mengenai yang akan datang realme GT 5G telefon pintar sejak kebelakangan ini. Tetapi tiada apa yang mengatakan “akan datang” secara langsung seperti yang ditunjukkan oleh kotak. Bukan sahaja adalah reka bentuk kotak baru-baru ini bocortetapi kita sekarang tahu berapa kos model asas juga.

Menurut Gizmochina, bekas Naib Presiden OPPO Brian Shen telah menyiarkan beberapa siri imej realme GT 5G di Weibonya. Dia menunjukkan pembungkusan kotak dan edisi kulit Bumblebee telefon dalam kehidupan sebenar. Ia juga mengesahkan bahawa peranti itu akan berjalan pada Android 11 di luar kotak.

Selain itu, penanda aras telefon telah muncul di Geekbench. Seperti yang anda tahu, ini adalah varian dengan cipset Snapdragon 888 dan 12GB RAM. Ia juga dijangka hadir dengan paparan Super AMOLED dengan kadar penyegaran 120Hz, pembesar suara stereo Dolby Atmos dan tiga kamera di bahagian belakang. Harga runcit siri realme GT 5G akan bermula dari 2999 yuan (~RM1880).

Ini akan menjadi perdana yang agak berkuasa yang akan tersedia untuk harga yang agak berpatutan. Tetapi adakah anda berminat untuk mendapatkan salah satu daripada ini berbanding flagship berkuasa Snapdragon 888 yang lain? Beritahu kami dalam ulasan, dan nantikan TechNave untuk lebih banyak berita seperti ini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *