Pocketnow Daily: iPhone 9: Apple sila buat keputusan! (video)

Semua TAWARAN HITAM JUMAAT yang anda perlukan!

Kami disokong pembaca. Pautan luar mungkin memberi kita komisen.

Tawaran. Untuk set tawaran Amazon biasa kami, kami bermula dengan Apple Watch Series 5 yang pada masa ini mendapat potongan $50 yang bermakna anda boleh mendapatkan varian GPS+Seluler 44mm dalam Keluli Tahan Karat Emas pada harga $750 tetapi anda boleh mendapatkan varian lain dengan harga yang lebih murah. Keluli tahan karat Fosil Gen 5 Garrett mendapat potongan $120, menjadikannya $175 bergantung pada varian warna. Akhir sekali, Moto G8 Plus mendapat potongan $95 supaya anda boleh mendapatkannya pada harga $205 untuk 4GB RAM, 64GB varian storan.

Beli Apple Watch Siri 5

Beli jam tangan pintar Fossil Gen 5 Garrett

Beli Moto G8 Plus

Beli iPad

Beli AirPods Pro

Beli Powerbeats Pro

Beli Beats Solo Pro

Sekarang jika anda masih ingat, kami telah membuat video tentang bagaimana Galaxy S10 dan Note 10 akan menerima kemas kini yang akan membawa keupayaan kamera yang diperkenalkan dengan barisan Galaxy S20. Mulai hari ini, setiap varian S10 dan Note 10 yang tidak berkunci harus mendapat One UI 2.1 yang merangkumi ciri seperti Single Take, Night Hyperlapse, Pro Video dan banyak lagi. Peranti yang dikunci kepada pembawa akan mendapat kemas kini secara beransur-ansur.

Mengenai berita positif daripada keseluruhan situasi wabak, Google Fi meningkatkan had had data mereka kepada 30GB setiap pengguna semasa krisis. Had baharu tersedia untuk kedua-dua pelan Google Fi Fleksibel dan Tanpa Had dan berkuat kuasa mulai 1 April. Ini bermakna anda boleh menggunakan 30GB untuk harga standard dan kemudiannya perlu membayar $10 setiap GB sebaik sahaja anda mencapai had. Pada nota negatif, Reuters mendakwa bahawa Amazon boleh menangguhkan Hari Perdana selama sekurang-kurangnya sebulan tahun ini dan ia boleh menyebabkan syarikat itu menanggung kos $100 juta kerana mereka mungkin perlu menjual peranti tambahan 5 juta pada harga diskaun.

Dengan Stadia Google tidak sebaik yang dijanjikan, Amazon ingin mencuba dan melihat sama ada sistem permainan awan mereka sendiri boleh berfungsi. Syarikat itu baru sahaja melancarkan penggoda untuk permainan baharu yang dipanggil Crucible yang akan berfungsi pada platform Project Tempo baharu mereka. Ia akan berfungsi sama seperti Stadia dengan sistem berasaskan awan yang tidak memerlukan muat turun dan berfungsi dengan perkakasan rendah. Kami menjangkakan untuk mendapatkannya lewat tahun ini jika ia tidak ditangguhkan oleh wabak.

Samsung kini menggunakan paparan daripada Bahagian Paparan mereka untuk boleh lipat mereka seperti Z Flip. Walau bagaimanapun, syarikat itu mahu memindahkan pembuatan paparan lipat ke Bahagian Mudah Alih mereka untuk mengeluarkan kaca boleh lipat mereka sendiri. Ini nampaknya adalah untuk mengurangkan kos dan mewujudkan lebih banyak persaingan dalam industri. Bahagian Mudah Alih telah pun memulakan pembangunan teknologi kaca boleh lipat dan telah bercakap dengan syarikat lain mengenainya. Matlamat semasa mereka adalah untuk meningkatkan kualiti kaca lipat mereka dengan menjadikannya lebih tebal tanpa sebarang komplikasi.

Laporan daripada 9to5Mac mendakwa bahawa kami boleh mendapatkan iPhone 9 melalui pelancaran senyap seawal hari ini. IPhone bajet baharu masih akan membawa tanda harga $399, datang dalam tiga pilihan warna (perak, kelabu dan produk MERAH), dan dalam pilihan 64GB sehingga 256GB. Itu jelas tidak berlaku tetapi Virgin Mobile Kanada mempunyai peranti itu secara langsung pada penyenaraian web mereka untuk seketika sehingga mereka mengesahkan ia adalah ‘gangguan’ dan mengatakan bahawa mereka tidak mempunyai sebarang berita. Telefon itu juga telah dibocorkan sepenuhnya oleh Apple kerana ia disenaraikan dalam aksesori seperti pelindung skrin Belkin ini yang disenaraikan untuk iPhone SE/8/7 dan ia jelas tidak mempunyai reka bentuk iPhone SE asal. Penyenaraian itu juga segera dikeluarkan daripada tapak web.

Langgan:

Ikut kami:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *