Peranti Huawei dengan kamera bawah paparan mungkin telah dikesan

Huawei.jpg

Baru beberapa hari lepas dikhabarkan begitu Huawei mungkin beralih kepada Beijing Oriental Electronics (BOE) untuk paparan OLED. Syarikat itu akan menggunakan teknologi OLED untuk siri Mate 40 yang akan datang, tetapi mungkin terdapat lebih banyak lagi. Didakwa, a unit demo dengan paparan yang fleksibel dikesan baru-baru ini.

mengikut Stesen Sembang Digital, BOE melancarkan peranti demo yang menampilkan paparan fleksibel. Peranti ini ialah unit kejuruteraan yang menyertakan kamera bawah paparan yang menyokong buka kunci muka 3D. Dia juga menyebut bahawa UI untuk kamera adalah serupa dengan EMUI Huawei, yang menunjukkan bahawa ini mungkin peranti Huawei akan datang yang sepatutnya mempunyai paparan yang fleksibel.

Jika itu benar, ini boleh menjadi pengganti kepada Mate X yang dilancarkan tahun lepas. Awal bulan ini, paten baharu untuk “Huawei Mate V” telah dikesan dan reka bentuk itu menunjukkan peranti yang dilipat ke dalam. Kami tidak pasti sama ada kebocoran baharu dan paten ini merujuk kepada peranti yang sama, tetapi kemungkinannya ada.

Memandangkan ini masih dalam alam spekulasi, ambillah apa yang telah kami katakan dengan sebutir garam. Setelah berkata demikian, adakah anda berminat dengan yang boleh dilipat seperti ini? Beritahu kami di halaman Facebook kami dan nantikan TechNave.com untuk kemas kini lanjut mengenai perkara ini.

Kamera Ultra Visi 50MP RYYB & paparan OLED 120Hz - Sertai HUAWEI nova 9 #BeAnovaStar TikTok Dance Challenge!

Setakat 8 November 2021, the Huawei nova 9 boleh didapati di Malaysia. Siri nova sentiasa dikenali sebagai telefon pintar berpusatkan kamera. Ia memaparkan Kamera Penglihatan Ultra 50MP serba baharu, reka bentuk premium dan beberapa ciri utama untuk memberikan pengalaman hiburan dan fotografi yang menyeronokkan untuk belia. Jika anda peminat Huawei atau sedang mencari sesuatu yang baharu, mungkin anda boleh pertimbangkan nova 9. Kenapa? Berikut adalah enam ciri yang boleh menjadikan anda bintang nova!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *