Muat turun kertas dinding acara Penstriman Apple California

Ia adalah masa tahun itu lagi! Acara Apple terbaharu dijadualkan pada 14 September 2021. Ia dipanggil Penstriman California, dan kami menyukai kertas dinding yang telah dibuat oleh 9to5Mac untuknya.

Anda boleh memuat turun kertas dinding acara Penstriman Apple California ini untuk iPhone, iPad dan Mac anda daripada pautan di bawah.

Pautan muat turun: iPhone | iPad | Mac

Sangat menarik untuk membuat spekulasi tentang simbolisme di sebalik logo dan apa yang Apple sediakan untuk kita. Mari kita masuk ke butiran!

Kami meletakkan pertaruhan kami pada siri iPhone 13, dijangka mempunyai empat model, sama seperti iPhone 12.

Acara 14 September juga akan menandakan keluaran awam rasmi iOS 15, yang membawa ciri baharu yang menarik seperti Mod Fokus, Safari yang diubah suai dan banyak lagi. Sudah tentu, di samping iOS 15, kami akan mendapat iPadOS 15 dan macOS Monterey.

Produk Apple akan datang lain yang boleh kami jangkakan pada acara Penstriman California termasuk Apple Watch 7 dan generasi terbaru AirPods.

Sementara kita menunggu, mari sertai gembar-gembur dengan kertas dinding acara Penstriman California yang menakjubkan ini, ihsan 9to5Mac.

Sementara itu, Apple memberi kami sesuatu yang menyeronokkan untuk dilakukan. Seperti yang dijangkakan, terdapat maksud tersembunyi dalam logo acara September Apple.

Pada iPhone anda, pergi ke halaman acara Penstriman California dan ketik logo Apple yang bercahaya dalam grafik.

Ini akan melancarkan pemapar iOS ARKit menggunakan kamera iPhone anda. Ikut arahan pada skrin untuk mengalihkan peranti anda untuk menentukurnya.

Anda kemudian akan melihat logo AR Apple muncul di persekitaran anda dalam kamera. Berseronoklah menggerakkannya dan gunakan butang kamera untuk menangkap beberapa tangkapan skrin. Untuk menjadikannya lebih istimewa, zum masuk untuk masuk secara maya terus ke dalam tasik yang dipaparkan dalam grafik! cukup keren!

Nah, itu pasti membuatkan kami sibuk sementara kami menunggu Penstriman California! Penekanan pada AR juga mungkin menunjukkan beberapa ciri AR hebat yang akan datang ke iPhone seterusnya, sama seperti yang kami lihat pada iPad Pro terbaharu.

Seberapa teruja anda? Kongsi dalam komen di bawah.

Anda mungkin juga suka membaca:

ini adalah siaran yang berbeza-beza. thnaks igeek team

Terima kasih atas maklumat yang menakjubkan. Maklumat yang baik sukar diperolehi. Perkara seperti ini adalah maklumat yang berguna untuk ramai orang. Saya boleh katakan betapa selesanya untuk menemui seseorang yang benar-benar tahu perkara yang mereka perbincangkan dalam talian. Anda pastinya tahu cara untuk membawa isu kepada pendedahan dan menjadikannya penting. Lebih ramai orang harus membaca dan memahami ini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *