Microsoft menguji versi PWA Teams App untuk Windows 10 S

Windows 7 KB4088875 dan Windows 8.1 KB4088876 kini tersedia untuk semua sistem yang disokong dan serasi. Microsoft juga telah mengeluarkan kemas kini kumulatif baharu untuk semua versi sistem pengendalian Windows 10, dan versi sistem pengendalian Windows yang disokong lebih lama juga menerima kemas kini keselamatan baharu.

Pertama sekali, mari kita bercakap tentang keselamatan Windows 7 dan Windows 8.1. Microsoft mengatakan bahawa mereka telah menangani kelemahan penting dalam versi sistem pengendalian Windows ini, perlu diperhatikan bahawa patch baru untuk Meltdown dan Spectre turut disertakan dalam kemas kini hari ini.

Microsoft juga telah mengeluarkan kemas kini kumulatif baharu untuk Windows 10 menangani kelemahan yang dilaporkan dan memperluaskan capaian kemas kini perisian tegar Intel baharu untuk kelemahan keselamatan Meltdown dan Spectre. Microsoft memperluaskan ketersediaan patch kepada pemproses Kaby Lake dan Coffee Lake pada semua versi sistem pengendalian Windows yang disokong.

Perlu diingat bahawa Microsoft telah menampal cip Intel generasi terbaharu, manakala pemproses yang lebih lama akan ditampal sebaik sahaja Intel bersedia dengan pembaikan yang betul yang tidak akan merendahkan prestasi sistem. Hari ini, Microsoft juga telah menghantar patch baharu untuk pepijat perkakasan Meltdown dan Spectre untuk Windows 7 dan 8.1.

Pautan muat turun terus untuk Windows 7 KB4088875 juga tersedia pada halaman web Katalog Kemas Kini Microsoft.

Windows 7 KB4088875 Pautan Muat Turun Terus:64-bit (x64) dan 32-bit (x86).

Microsoft tidak menambah sebarang ciri baharu dengan kemas kini hari ini tetapi gergasi perisian itu telah membetulkan banyak pepijat. Syarikat itu telah membetulkan isu di mana Internet Explorer mungkin tidak bertindak balas terhadap operasi apabila Objek Pembantu Penyemak Imbas dipasang. Syarikat itu juga sedang membetulkan satu lagi isu dengan Internet Explorer akan berhenti berfungsi dan sel Mod Dokumen lama tidak kelihatan.

Salah satu perubahan yang paling penting ialah ketersediaan perlindungan Spectre dan Meltdown untuk sistem pengendalian Windows 7 versi 32-Bit (x86) dan 64-Bit (x64). Akhir sekali, kemas kini keselamatan baharu kini tersedia untuk Windows MSXML, Windows Installer, komponen Microsoft Graphics, Internet Explorer, Windows Kernel, Windows Shell dan Windows Hyper-V.

Windows 8.1 KB4088876 Pautan Muat Turun Terus:64-bit (x64) dan 32-bit (x86).

Microsoft telah membetulkan isu di mana apl web Outlook dalam Internet Explorer mungkin tidak dimuatkan dengan betul. Perubahan lain termasuk pembetulan untuk pepijat yang disebutkan di atas dalam Internet Explorer. Microsoft juga mengeluarkan kemas kini keselamatan Meltdown dan Spectre kepada Windows 8.1.

Microsoft mengatakan bahawa kemas kini keselamatan baharu tersedia untuk Internet Explorer, Windows Shell, Windows MSXML, Windows Kernel, komponen Microsoft Graphics, Windows Installer dan Windows Hyper-V.

Kami sebelum ini melaporkan bahawa Microsoft merancang untuk mengeluarkan Apl Web Progresif untuk pesaing Slacknya, Microsoft Teams. Microsoft Teams baru-baru ini menyempurnakan Ulang Tahun Satu tahunnya dan Microsoft memperincikan ciri-ciri yang akan ditambah pada tahun 2018.

Microsoft telah mengesahkan bahawa apl Pasukannya digunakan oleh lebih 200,000 organisasi yang tersebar di 181 pasaran. Aplikasi Microsoft Teams telah menerima banyak ciri sejak dilancarkan dan telah setanding dengan pesaingnya Slack.

Hari ini syarikat itu mengeluarkan versi Apl Web Progresif baharu bagi apl Pasukannya di Gedung Microsoft. Microsoft telah berusaha untuk membawa apl PWA ke Microsoft Store dan dijangka mengeluarkannya dengan versi Windows 10 utama syarikat yang seterusnya, kemas kini Spring Creators.

Syarikat itu sedang menguji versi Alpha aplikasi Web Progresif Microsoft Teams yang tersedia di Gedung Microsoft. Apl itu kini sedang diuji dengan sekumpulan kecil pengguna dan syarikat itu menamakannya sebagai Apl Web Dihoskan untuk mengenal pasti Apl dalam Gedung Microsoft dengan mudah.

Aplikasi pada masa ini tidak tersedia untuk dimuat turun tetapi jika semuanya berjalan lancar, aplikasi itu sepatutnya tersedia untuk dimuat turun untuk pengguna umum tidak lama lagi. Rangka masa yang tepat untuk ketersediaan apl belum lagi disahkan, tetapi kami menjangkakan ia akan mengambil masa berminggu-minggu berbanding bulan untuk dikeluarkan kepada orang ramai.

PWA dijalankan pada mana-mana peranti tetapi peranti itu harus menjalankan enjin EdgeHTML 17 dalam pelayar Edge yang dijangka dikeluarkan oleh Microsoft dalam versi utama Windows 10 yang seterusnya.

Microsoft Teams ialah aplikasi berpusat sembang yang ada di dalamnya, anda boleh bersembang secara individu atau mengadakan perbualan kumpulan dengan ahli Pasukan anda. Aplikasi ini membolehkan anda melihat sejarah masa nyata dan membolehkan anda mendapat perhatian ahli pasukan individu atau semua ahli pasukan pada masa yang sama.

Seperti yang dilaporkan versi PWA apl Microsoft Teams pada masa ini tidak tersedia untuk dimuat turun daripada Microsoft Store, tetapi kami akan memaklumkan anda apabila apl itu tersedia untuk muat turun awam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *