Kertas dinding langsung MIUI 12 Super Earth dan Mars tersedia untuk semua peranti Android

Kami disokong pembaca. Pautan luar mungkin memberi kita komisen.

Tidak seperti pengguna iOS, yang tidak mempunyai alternatif sebenar kepada App Store proprietari Apple, mereka yang menjalankan platform Android yang lebih terbuka boleh bergantung sepenuhnya pada perkhidmatan Google Play atau mencari kandungan di beberapa tempat lain. Amazon dan Samsung mengekalkan dua sumber pengedaran digital pihak ketiga yang paling popular untuk peranti Android, walaupun secara semula jadi, Appstore yang pertama dan kedai Galaxy Apps yang kedua terutamanya memenuhi keperluan pemilik tablet Fire dan produk Galaxy masing-masing.

Perkara yang sama jelas berlaku untuk Huawei AppGallery, yang kini boleh dimuat turun ke peranti global syarikat China itu, termasuk Honors, selepas sebelum ini terhad kepada tanah air OEM. Anda akan mendapati AppGallery telah diprapasang pada semua “telefon Huawei dan Honor baharu” pada masa hadapan, bermula dengan P20, manakala alat yang lebih lama akan menerima alternatif Gedung Play “semasa Q2 2018.” Jika anda tidak mahu memasangnya sendiri terlebih dahulu, iaitu.

Bagaimana sebenarnya Huawei berhasrat untuk bersaing dengan Google? Nampaknya, dengan menawarkan “kedai aplikasi mesra pengguna dan keluarga yang direka khusus untuk mempromosikan kandungan berkualiti tinggi, tawaran nilai istimewa dan aplikasi yang dioptimumkan untuk Huawei.” Mudah-mudahan, itu termasuk apl yang dioptimumkan takuk. Bagi bahagian persamaan yang “berkualiti tinggi”, vendor telefon pintar ketiga terbesar di dunia menawarkan kira-kira purata rating 4.3/5 bintang untuk aplikasi yang boleh dimuat turun melalui Huawei AppGallery.

Itu tidak buruk, walaupun kami perlu menunjukkan bahawa terdapat banyak apl yang disemak dengan baik yang boleh anda temui dalam kedua-dua AppGallery baharu ini dan Gedung Google Play, seperti Facebook atau YouTube, dan kebanyakan tajuk eksklusif untuk yang pertama masih berorientasikan Asia terutamanya . Tetapi hei, sebarang bentuk persaingan sentiasa dialu-alukan.

Semua TAWARAN HITAM JUMAAT yang anda perlukan!

Semua TAWARAN HITAM JUMAAT yang anda perlukan!

Kami disokong pembaca. Pautan luar mungkin memberi kita komisen.

MIUI 12

Xiaomi melancarkan MIUI 12 beberapa hari lalu. Syarikat itu memperkenalkan beberapa ciri menarik termasuk “Super Wallpaper,” yang kini telah berjaya dialihkan untuk dijalankan pada semua peranti Android.

Kini, anda boleh memuat turun kertas dinding langsung MIUI 12 Super Earth dan Mars untuk telefon Android anda. APK Super Wallpaper telah diekstrak daripada perisian tegar oleh peminat supaya mereka boleh menjalankannya pada peranti global Xiaomi / Redmi mereka.

Linuxct, Pembangun XDA yang diiktiraf telah berjaya mengalihkannya untuk berfungsi pada peranti yang menjalankan Android 8.1 Oreo atau lebih tinggi. Apa yang anda perlu lakukan ialah memuat turun dan memasang APK yang dialihkan.

Tambahan pula, ia bersaiz 297.8MB dan termasuk kertas dinding langsung Bumi dan Marikh.

Muat turun MIUI 12 Super Wallpaper Port Untuk Semua Peranti Android

Sumber: XDA-Developers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *