Kedai menerima kemas kini untuk Redstone Insiders

Minggu lepas kami melaporkan bahawa IMO telah melancarkan Windows Phone dan Windows 10 Mobile App. Banyak pengguna telah merungut berhubung ketidakterimaan kod pengesahan selepas pemasangan Aplikasi berjaya.

Semalam syarikat mengeluarkan kemas kini untuk membetulkan isu kod pengesahan selepas banyak aduan daripada pengguna. Selepas kemas kini, pengguna dapat mengetahui menerima kod pengesahan dalam beberapa saat untuk melengkapkan pengaktifan Apl pada Windows Phone dan Windows 10 Mobile.

Jika anda belum mendapat kemas kini anda boleh dapatkannya dari pautan di bawah. Sila maklumkan kepada kami jika anda menghadapi sebarang masalah berkaitan ketidakterimaan kod pengesahan dalam ulasan di bawah.

Muat turun IMO untuk Windows Phone dan Windows 10 Mobile

Microsoft semalam mengeluarkan kemas kini kumulatif baharu untuk Redstone Insiders Release Preveiew. Kemas kini tidak disertakan dengan sebarang ciri tetapi pembetulan pepijat dan penambahbaikan. Selepas mengeluarkan Kemas Kini Terkumpul , Microsoft telah mengeluarkan kemas kini pada Apl Kedainya untuk Insiders Redstone.

Apl telah terserempak ke versi 11607.1001.27.0 daripada versi terdahulu 11607.1000.117.0. Tiada log perubahan yang telah diberikan, oleh itu kami boleh menganggap bahawa ini boleh menjadi kemas kini pembetulan pepijat untuk Orang Dalam sebelum pelancaran rasmi Kemas Kini Ulang Tahun minggu depan.

Kemas kini sedang disiarkan dan anda boleh mendapatkannya dengan mengklik pada pautan di bawah. Beritahu kami jika anda menemui sesuatu yang baharu selepas kemas kini dalam ulasan di bawah.

Muat Turun Kedai untuk Windows 10

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *