Jualan Paskah VIP-SCDKey memberikan harga gila pada Windows 10 Pro ($14) dan Office 2016 ($31)

Tidak menghairankan bahawa peminat Android cenderung menggunakan Windows, lagipun ia adalah nilai terbaik dan prestasi terbaik pada bahagian PC. Jadi, jika anda atas sebab tertentu telah mengelak daripada melangkah ke Windows 10 Pro, kini adalah peluang terbaik untuk melakukannya kerana SCDKey sedang menjalankan Jualan Paskah yang membawakan harga pada Windows 10 Pro, Office 2016 dan 2019, atau himpunan dengan setiap satu turun ke hampir rekod terendah.

Berikut ialah beberapa tawaran semasa yang terbaik, harga ini mencerminkan tambahan 15% diskaun kami, anda hanya perlu menggunakan kod kupon “skpha” kami semasa membuat pembayaran.

    OEM Windows 10 Pro – $14.59

    Office 2016 Pro – $31.44

    Office 2019 Pro – $52.38

    Windows 10 Pro OEM+ Office 2016 Pro Plus– $37.16

    Windows10 PRO OEM+ Office2019 Pro Plus– $66.48

Kami telah menyatakannya sebelum ini, tetapi jika anda belum mencuba integrasi Windows 10 dengan Android melalui Apl Phone Companion anda namun anda terlepas. Ia telah menambah banyak fungsi baharu sepanjang tahun lepas yang kami uji semasa kami Lenovo Yoga C940 semakan komputer riba dan anda boleh meninggalkan telefon anda pada pengecas dan berinteraksi dengan banyak pemesejan dan panggilan anda terus melalui komputer riba anda.

Pemilik Dell pada Windows 10 sebenarnya mendapat pilihan yang lebih berkuasa dengan Aplikasi Dell Mobile Connect yang membolehkan anda mengendalikan panggilan telefon, pemesejan dan pemberitahuan selain pencerminan skrin yang membolehkan anda mengawal telefon Android anda pada komputer riba Windows 10 anda.

Dengan Microsoft memasuki permainan telefon pintar Android sekali lagi pada akhir tahun ini dengan Surface Duoini adalah masa yang tepat untuk kembali ke ekosistem Windows dan melihat segala-galanya yang ditawarkan oleh Microsoft.

| | |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *