Jimat $30 pada Amazon Halo Fitness Band

Masih belum terlalu awal untuk mula membeli-belah tawaran Amazon Prime Day. Masih belum terlambat untuk memulakan azam Tahun Baru anda. Jika anda menetapkan matlamat kecergasan kesihatan dan kesejahteraan tetapi belum dapat bermula, pertimbangkan kumpulan kecergasan Amazon Halo. Anda boleh mendapatkannya sekarang dengan diskaun $30.

Tiada skrin atau muka jam yang menjengkelkan seperti jalur kecergasan dan jam randik yang lain. Ini bermakna anda boleh memberi tumpuan semata-mata pada kecergasan, tidur dan kesihatan anda. Ini semua tentang anda, bukan tentang menambah sekumpulan aplikasi mudah alih untuk mencipta sesuatu yang meniru telefon pintar anda..

Tetapi anda tidak memerlukan apl tambahan lagi. Band kecergasan Amazon Halo melakukan lebih daripada mengira langkah anda. Ia juga mengukur peratusan lemak badan, yang merupakan cara yang lebih baik untuk mengesan kesihatan anda daripada hanya berat badan atau BMI anda. Tetapi ia masih mengira langkah anda, menjejaki kedua-dua keamatan dan tempoh serta masa sedentari anda.

Walaupun ia menjejaki komposisi dan aktiviti badan anda, jalur Halo juga menjejaki tidur anda. Ia menganalisis corak tidur anda, seperti kekerapan anda terjaga pada waktu malam. Ia juga menyediakan makmal untuk anda, dalam bentuk senaman, meditasi berpandu, bunyi tidur dan banyak lagi. Nada anda juga dianalisis, memeriksa tenaga dan kepositifan untuk mengukuhkan kemahiran komunikasi anda.

Jimat $30 dan dapatkan jalur kecergasan ini dengan hanya $69.99 dalam pilihan Black + Onyx, Blush + Rose Gold, atau Winter + Silver dan Small, Medium atau Large. Anda akan mendapat enam bulan keahlian percuma, dan selepas enam bulan, ia akan diperbaharui secara automatik untuk $3.99 sebulan serta cukai.

Band kecergasan Amazon Halo

Terima kemas kini tutorial terkini kami.

Laura telah menghabiskan hampir 20 tahun menulis berita, ulasan dan op-ed, dengan lebih daripada 10 tahun itu sebagai editor juga. Dia telah menggunakan produk Apple secara eksklusif selama tiga dekad yang lalu. Selain menulis dan menyunting di MTE, dia juga menjalankan program semakan tajaan tapak itu.

Jadikan Tech Easier mungkin memperoleh komisen untuk produk yang dibeli melalui pautan kami, yang menyokong kerja yang kami lakukan untuk pembaca kami.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *