Galaxy Watch3_Mystic Gangsa dan Black Close Up_Gaya Hidup

iPhone ini akan dikemas kini kepada iOS 14: Adakah milik anda dalam senarai?

Kami disokong pembaca. Pautan luar mungkin memberi kita komisen.

Samsung akhirnya telah mengeluarkan penutup daripada jam tangan pintar terbarunya Galaxy Watch3. Seperti yang diramalkan kebocoran, Galaxy Watch3 hadir dalam dua saiz 41mm dan 45mm. Aspek yang paling ketara ialah pengembalian bezel berputar, tetapi kali ini, ia lebih nipis dan lebih berfungsi.

Jam pintar Samsung baharu lebih ramping dan ringan, tetapi ia masih berdasarkan TizenOS dalaman. Bermula dengan binaan, Galaxy Watch3 menggunakan keluli tahan karat, tetapi varian titanium akan datang lewat tahun ini. Jam tangan pintar ini dilengkapi dengan binaan yang diperakui MIL-STD-810G, dilengkapi dengan rintangan habuk dan air 5ATM dan IP68.

Galaxy Watch3_Mystic Gangsa dan Black Front_Lifestyle

Galaxy Watch3 dikuasakan oleh Exynos 9611 SoC dalaman yang dipasangkan dengan 1GB RAM dan 8 gig storan onboard. Varian 41mm yang lebih kecil mempunyai paparan 1.2 inci, manakala versi 45mm menampilkan paparan Super AMOLED 1.4 inci dengan resolusi 360脳360 piksel.

Samsung berkata Galaxy Watch3 didatangkan dengan rangkaian ciri kecergasan dan kesihatan yang paling luas yang telah digabungkan dalam jam tangan pintar. Galaxy Watch3 hadir dengan ciri pengesanan jatuh serta keupayaan untuk memantau paras oksigen darah (SpO2), VO2 max, pengesanan tidur, pemantauan tekanan darah dan ECG juga. Walau bagaimanapun, pengukuran tekanan darah dan ECG terhad kepada Korea Selatan sahaja setakat ini kerana kerumitan kelulusan kawal selia. Selain itu, anda mendapat akses kepada perpustakaan lebih daripada 120 latihan video yang berbeza.

Samsung Galaxy Watch3 akan direbut mulai 6 Ogos di AS. Varian 41mm akan membuat anda kembali sebanyak $399.99, manakala model LTE berharga $449.99. Bagi varian 45mm, ia berharga $429.99, manakala versi yang didayakan LTE berharga $479.99. Pembeli yang berminat boleh memilih daripada warna Mystic Bronze dan Mystic Silver untuk varian 41m Galaxy Watch3, manakala model 45mm akan direbut dalam warna Mystic Silver dan Mystic Black.

Semua TAWARAN HITAM JUMAAT yang anda perlukan!

Semua TAWARAN HITAM JUMAAT yang anda perlukan!

Kami disokong pembaca. Pautan luar mungkin memberi kita komisen.

iOS 14

Apple mengambil peringkat maya di WWDC 2020 untuk mengumumkan pelbagai kemas kini baharu kepada iOS. OS baharu kini lebih berkuasa dan lebih mudah digunakan. Syarikat telah menumpukan pada meningkatkan pengalaman pengguna. Kami kini mempunyai Perpustakaan Aplikasi, yang membolehkan anda mengawal apl anda kepada cara yang lebih mudah dan teratur untuk anda menavigasi.

Widget juga telah ditambah. Tambahan pula, Siri kini semakin berkuasa dan reka bentuk kompak baharu yang tidak akan mengambil alih skrin peranti. Apl lain seperti Mesej, Peta Apple, Car Play dan App Store juga mendapat ciri baharu.

Persoalan besar kekal, “Adakah iPhone saya akan mendapat kemas kini iOS 14?” Jika anda tertanya-tanya perkara yang sama, kami ada jawapan untuk anda. Apple akan kembali pada 2015 untuk menyokong perantinya. Berikut ialah iPhone yang akan dikemas kini kepada iOS 14:

iPhone 11 iPhone 7
iPhone 11 Pro iPhone 7 Plus
iPhone 11 Pro Max iPhone 6s
iPhone Xs iPhone 6s Plus
iPhone Xs Max iPhone SE generasi pertama
iPhone X iPhone SE generasi kedua
iPhone 8 iPod Touch generasi ke-7
iPhone 8 Plus iPhone XR

Adalah meyakinkan untuk melihat Apple masih menyokong peranti seperti iPhone 6 dan iPhone SE generasi pertama yang bermula sejak 2015. Anda boleh menyemak semua yang diumumkan Apple pada WWDC 2020 di sini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *