Inisiatif pendanaan dilihat sebagai pukulan penggalak untuk SGX, tetapi semangat pelabur akan menjadi kunci kejayaan, Berita & Berita Utama Syarikat & Pasaran

SINGAPURA – Pakej pelbagai agensi bernilai $2 bilion yang diumumkan pada hari Jumaat (17 Sept) akan membantu menggiatkan semula penyenaraian baharu di pasaran saham Singapura tetapi tambahan mungkin diperlukan untuk membangkitkan minat pelabur tempatan untuk syarikat yang berkembang pesat dan berteknologi tinggi yang jarang berlaku. di bursa di sini.

Pakar kewangan dan pemain pasaran berkata bintang mungkin akan menjajarkan pasaran tempatan kerana banyak syarikat dalam bidang medtech, bioteknologi, fintech dan ruang kemampanan, serta bakal pemimpin masa depan dalam sektor penjagaan kesihatan dan perindustrian di Singapura dan di seluruh rantau ini sedang mencari rumah.

Kami telah mengalami beberapa masalah dengan log masuk pelanggan dan memohon maaf atas kesulitan yang berlaku. Sehingga kami menyelesaikan isu tersebut, pelanggan tidak perlu log masuk untuk mengakses artikel ST Digital. Tetapi log masuk masih diperlukan untuk PDF kami.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *