Honor Malaysia bekerjasama dengan Hungry, dan ada hadiah untuk dimenangi

Memandangkan kami terus dihadkan oleh PKPB yang dilanjutkan, lebih ramai daripada kami mengelak keluar untuk bawa pulang dan menghantar pesanan sebaliknya. Jika itu yang berlaku untuk anda, anda mungkin pernah mendengarnya Lapara platform penghantaran makanan tempatan iaitu sekarang bekerjasama dengan Honor Malaysia.

Apa yang istimewa tentang kerjasama ini ialah telefon pintar Honor 9X yang akan diberikan sebagai ganjaran. Khususnya, apabila anda memesan melalui aplikasi Hungry dari sekarang hingga 31 Januari 2021, anda berpeluang memenangi telefon tersebut. Akan ada satu pemenang yang dipilih untuk setiap bulan dan tiada pesanan minimum diperlukan. Satu-satunya syarat ialah anda perlu menjadi pesanan ke-90000. Bunyi seperti salah satu daripada e-mel spam itu, tetapi yang ini adalah sah! (lol)

Jika anda jenis yang lebih suka memasak di rumah, ada sesuatu untuk anda juga. Anda boleh mengambil gambar apa sahaja, asalkan sesuai dengan tema bulan tersebut, kemudian post di Facebook dan tag Honor Malaysia dan Hungry. Foto dengan Suka terbanyak pada bulan itu akan mendapat sepasang Earbud Ajaib Honor edisi terhad.

Apl Hungry tersedia pada Android dan iOS, jadi anda boleh memuat turunnya untuk mengetahui lebih lanjut. Kepada mereka yang pernah menggunakan apl itu sebelum ini, beritahu kami pendapat anda tentangnya dalam ulasan di bawah, dan nantikan TechNave.com untuk berita seperti ini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *