Berikut ialah pautan muat turun terus untuk KB4025339 Windows 10 Build 14393.1480

Microsoft hari ini mengeluarkan kemas kini baharu untuk aplikasi SwiftKey untuk peranti iOS. Kemas kini baharu ialah kemas kini yang cukup besar yang membawakan banyak ciri baharu bersama dengan penambahbaikan.

Kemas kini baharu ini membawakan ciri seperti ramalan emoji yang boleh didapati dalam panel emoji baharu dengan set baharu 18 emoji untuk dipadankan dengan ayat pengguna. Kemas kini juga termasuk penambahbaikan pada gelagat sentuhan 3D.

Sentuhan 3D sebelum ini mempunyai masalah dengan responsif untuk pengguna dan selepas maklum balas daripada syarikat telah membuat penambahbaikan pada Sentuhan 3D dengan meningkatkan responsif dan meningkatkan keupayaan untuk meleret untuk menggerakkan kursor.

Kemas kini SwiftKey turut membawakan 8 tema Oksigen baharu dalam warna Merah, Jingga, Ungu, Merah Jambu dan banyak lagi. Tema Oksigen boleh dilihat dengan pergi ke bahagian Reka Bentuk aplikasi. Syarikat itu juga telah meningkatkan sokongan bahasa untuk aplikasi SwiftKey pada iOS daripada 100 pada masa ini kepada 115 bahasa dengan menambah 15 bahasa baharu.

Kemas kini terkini untuk aplikasi SwiftKey sedang disiarkan dan pengguna pada peranti iOS boleh mendapatkannya dengan mengklik App Store di bawah.

Muat turun SwiftyKey untuk iOS

KB4025339 kini tersedia untuk dimuat turun. Microsoft kini melancarkan kemas kini kumulatif baharu 14393.1480 kepada kemas kini Ulang Tahun. Microsoft juga telah mengeluarkan Build 15063.483 dan 10586.1007 kepada versi berbeza untuk Windows 10. Kemas kini masih dilancarkan dan ia disertakan dengan beberapa peningkatan.

Anda juga boleh memuat turun kemas kini KB4025339 dengan memuat turun terus fail berikut yang tersedia di bahagian bawah artikel ini. Ambil perhatian bahawa kemas kini ini adalah terkumpul. Oleh itu, pakej mengandungi semua pembetulan yang dikeluarkan sebelum ini.

Kemas kini ini secara amnya tidak mengandungi sebarang ciri baharu kerana ia hanya diperkenalkan dengan keluaran utama versi Windows 10. Dalam Windows 10 Build 14393.1480 yang merupakan binaan Kemas Kini Ulang Tahun, Microsoft telah membetulkan isu di mana Internet Explorer 11 mungkin ditutup secara tidak dijangka. apabila anda melawati beberapa tapak web. Tambahan pula, Microsoft telah menangani isu di mana Internet Explorer 11 berhenti bertindak balas apabila pengguna mengklik pengepala lajur kosong dan kemudian terus menahan kekunci SHIFT dan klik dua kali.

Anda juga boleh mengemas kini versi Windows 10 anda dengan menggunakan tetapan Kemas Kini Windows dalam apl Tetapan.

Pautan yang diberikan di bawah ini adalah daripada fail .msu yang boleh dipasang terus selepas dimuat turun.

Muat turun 32-bit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *