Bartender 2 dikeluarkan dengan sokongan El Capitan dan ciri baharu

3232Ahad, 28 Nov 2021 13:58:39 PSThttps://wordpress.org/?v=5.8.2

Bartender 2 kini tersedia untuk pengguna OS X dengan sokongan El Capitan, reka bentuk yang dikemas kini, navigasi papan kekunci, carian item menu dan prestasi yang lebih baik serta penggunaan bateri. Bartender ialah aplikasi popular untuk OS X yang membolehkan pengguna mengatur item bar menu mereka dan sangat berguna untuk pengguna yang mempunyai banyak ikon di sana.

Versi baharu (untuk OS X 10.10 dan ke atas sahaja) mempunyai reka bentuk dan animasi terkini yang kelihatan asli di Yosemite dan El Capitan. Ia juga berfungsi dengan tema bar menu terang dan gelap dalam OS X. Pintasan papan kekunci baharu untuk navigasi berfungsi dengan kekunci anak panah dan menjadikannya mudah untuk menggunakan Bartender 2. Pengguna berkuasa juga akan menyukai carian pantas untuk mencari ikon bar menu mereka.

Tidak seperti Bartender 1, pengguna tidak perlu risau tentang melumpuhkan Perlindungan Integriti Sistem dalam OS X kerana kemas kini baharu berfungsi dengan El Capitan tanpa memerlukan sebarang perubahan. Ditambah dengan kesan minimum pada prestasi dan penulisan semula mesra bateri, kemas kini disyorkan untuk semua pengguna sedia ada.

Bartender masih bukan untuk semua orang tetapi untuk pengguna kuasa yang paling tegar. Untuk melihat sama ada ia memenuhi keperluan anda, anda boleh menguji Bartender sebagai percubaan percuma selama 4 minggu. Versi penuh boleh dibeli dengan harga $15 manakala peningkatan untuk pengguna Bartender sedia ada tersedia dengan harga $7.5 Ambil perhatian bahawa apl itu tidak tersedia daripada Mac App Store dan perlu dibeli daripada tapak web.

Muat turun Bartender 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *