Bagaimana untuk memadam akaun Telegram secara kekal (2021)

Mencari cara untuk memadam akaun Telegram anda secara kekal pada iPhone anda? Ini adalah tempat yang sepatutnya anda berada. Pemikiran yang menyemarakkan tindakan ini mungkin menyertai pengguna Signal lain atau mencari aplikasi seperti WhatsApp tetapi dengan keselamatan dan privasi yang lebih baik. Walau apa pun alasan anda, dua cara yang dinyatakan di bawah boleh membantu anda memadamkan akaun Telegram anda secara kekal dan data daripada pelayannya. Mari kita lihat mereka.

Anda harus yakin tentang memadamkan akaun telegram anda, kerana sebaik sahaja anda berbuat demikian, anda tidak akan dapat mendaftar semula untuk beberapa lama.

Selain itu, adalah dicadangkan sebelum anda memadam akaun telegram anda, anda mengeksport data anda. Ini kerana sebaik sahaja akaun anda dipadamkan, tiada cara lain untuk mengakses senarai kenalan, mesej, kumpulan, saluran Telegram anda. Begini cara anda boleh melakukannya.

Catatan: Anda boleh memuat turun data dalam format JSON dan HTML.

Anda boleh memilih untuk memadam akaun telegram anda sama ada daripada peranti iPhone/Android atau melalui URL web. Mari kita ketahui tentang kedua-dua cara secara individu.

Sekarang, bukankah semudah itu? Walaupun mod auto-musnah memberi anda masa yang mencukupi untuk mengesahkan pemadaman, mod manual boleh memadamkan akaun telegram anda dengan serta-merta. Terpulang kepada anda untuk menentukan medium yang anda ingin pilih. Saya harap ini dapat membantu.

Sekiranya terdapat sebarang keraguan lain, sila tanya di bahagian komen di bawah.

Anda juga mungkin suka membaca siaran ini:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *