ASUS PadFone Infinity - Merah Jambu Panas

ASUS Transformer Book Trio membawakan Android dan Windows dalam satu pengalaman hibrid notebook/tablet

Sambil mempamerkan warna merah jambu panas baharu mereka ASUS Padfone Infinitynampaknya pengeluar Taiwan itu mungkin telah melepaskan kemungkinan a AS varian tablet boleh tukar yang akan diumumkan dalam minggu-minggu akan datang. Semasa menangani komen dan soalan tentang kekurangan PadFone Infinity 4G LTE mesra AS, wakil ASUS Global berkata melalui halaman Google+ mereka untuk “tunggu dan lihat” untuk apa yang mereka boleh umumkan pada ekspo Computex tahun ini pada bulan Jun.

Biasanya, Computex ialah tempat ASUS suka mempamerkan barangan terbaru mereka dan diadakan di Taipei, Taiwan. Ada kemungkinan kami terlalu banyak membaca ulasan wakil ASUS ini, tetapi selain daripada nama yang janggal, ASUS PadFone Infinity mempunyai banyak perkara untuk ditawarkan kepada peminat Android. Selain itu, anda tahu, keseluruhannya bertukar menjadi benda bersaiz penuh, PadFone Infinity dilengkapi dengan paparan HD penuh 1080p 5 inci (mencerminkan bahagian tablet), memuatkan pemproses empat teras Snapdragon 600, 2GB RAM, 32/ Storan dalaman 64GB, bateri 2,400 mAh (bahagian tablet menambah 5,000 mAh lagi), dan kamera menghadap ke hadapan 13MP belakang/2MP. Rendam semua tu sekejap.

Secara peribadi, saya telah menetapkan hati saya pada ASUS PadFone Infinity sejak kami mendapat sedikit masa dengan peranti itu di Kongres Dunia Mudah Alih awal tahun ini. Pada ketika ini saya hanya mahu menggosoknya ke seluruh kulit pucat saya dan menyanyikan apa-apa yang manis ke dalam mikrofonnya. Tetapi secara serius, ASUS mempunyai peluang sebenar untuk membuta tuli OEM Android lain dengan PadFone Infinity, salah satu peranti Android yang paling lengkap dan unik setakat ini.

| | | ę¼Google.com, 2007-2021

/*# sourceURL=/css/ampshared.css*/

Peranti ini akan menampilkan paparan 11.6 inci 1080p untuk keseronokan tontonan anda. Untuk storan, anda mempunyai 64GB memori denyar di dalam bahagian tablet dan pemacu keras 1TB yang terletak di dalam dok. Serangan berkepala dua jenis ini juga telah digunakan pada bahagian bateri, dengan dok menempatkan baterinya sendiri yang lebih besar bebas daripada bateri di dalam tablet.

Kedua-dua belah pai akan menawarkan pengalaman penuh, jadi anda akan dapat melakukan semua yang dibenarkan Android sebaik sahaja anda boot ke bahagian itu, dan mengambil tahap kuasa penuh pengalaman desktop Windows jika anda ingin melakukannya pengkomputeran yang lebih serius. Ia pastinya satu perkembangan yang menarik, dan yang kami harapkan akan sampai ke semua aspek dunia secepat mungkin (ASUS hanya menjanjikan Q3 buat masa ini).

| | |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *