Apple melancarkan Fitness+, One Premier dan Pay di wilayah baharu

Semua TAWARAN HITAM JUMAAT yang anda perlukan!

Kami disokong pembaca. Pautan luar mungkin memberi kita komisen.

kecergasan epal+ latihan berkumpulan

Program perkhidmatan digital Apple telah mengeluarkan wang untuk syarikat itu sejak pengumuman mereka. Dalam panggilan pendapatan syarikat baru-baru ini, Tim Cook mengumumkan bahawa perkhidmatan Apple membawa gergasi Cupertino lebih daripada $18 bilion pada suku terakhir. Untuk mendapatkan lebih ramai pengguna di seluruh dunia, Apple telah melancarkan One Premier, Fitness+ dan Pay di lebih banyak wilayah dan lokasi.

Apple One Premier ialah peringkat Apple One yang memberikan keluarga pengguna akses kepada Apple Music, TV+, Arcade, News+, Fitness+ dan iCloud+ dengan storan 2TB dengan harga $29.95 sebulan di Amerika Syarikat. Kini, Apple One Premier tersedia di lebih banyak wilayah di seluruh dunia yang termasuk:

  AustriaBrazilColombiaPerancisJermanIndonesiaIrelandItaliMalaysiaMexicoNew ZealandPortugalRussiaArab SaudiSepanyolSwitzerlandUAE

  Apple mengumumkan langganan Fitness+ tahun lepas. Perkhidmatan ini memberikan penggunanya akses kepada senaman di rumah dengan harga $9.99 sebulan di Amerika Syarikat. Kini, perkhidmatan ini tersedia di lebih banyak negara dan wilayah:

   AustriaBrazilColombiaPerancisJermanIndonesiaItaliMexicoPortugalRusiaArab SaudiSepanyolSwitzerlandUAE

   Selain Apple mengembangkan Fitness+ dan One Premier ke lebih banyak lokasi, Apple juga telah melancarkan Apple Pay di lebih banyak wilayah. mengikut9to5Mac, pengguna di Costa Rica, Colombia dan Azerbaijan kini boleh memanfaatkan Apple Pay. Di Azerbaijan, Apple Pay hanya tersedia di Bank Kapital, walaupun Apple belum mengesahkannya lagi.

   Bank Kapital (@KapitalBankOJSC) 2 November 2021

   Apple One Premier, Apple Fitness+ dan Apple Pay kini tersedia di lebih banyak wilayah dan lokasi. Adakah perkhidmatan ini tersedia di kawasan anda? Adakah anda akan menyertai mana-mana perkhidmatan ini? Beritahu kami di bahagian komen di bawah!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *