Anda kini boleh bermain sebagai watak Naruto dalam Fortnite melalui kerjasama itu

Anda kini boleh memenuhi fantasi anime anda dalam permainan battle royale Fortnite sebagai kerjasama dengan Naruto Shippuden akhirnya tersedia untuk pemain. Bukan sahaja anda boleh bermain sebagai salah satu watak Naruto yang paling popular, tetapi kemas kini itu juga telah membawa masuk senjata yang biasa (jika anda peminat) untuk digunakan dalam permainan.

Pertama sekali, empat watak, termasuk Naruto Uzumaki, Sasuke Uchiha, Sakura Harunodan Kakashi Hatake akan tersedia di kedai item dalam permainan. Selain itu, anda juga boleh membeli peluncur Naruto, dua emote, dan dua skrin pemuatan dari sana. Namun, ia tidak berhenti di situ sahaja. Untuk memanfaatkan sepenuhnya kerjasama itu, Fortnite juga telah menambah kunai bom kertas boleh dilempar sebagai senjata kepada permainan.

Kakashi Hatake juga akan muncul sebagai NPC (watak bukan pemain) di pulau Fortnite untuk anda menyelesaikan pencarian yang diturunkan daripadanya. Terdapat juga seluruh peta Kreatif bertema Naruto yang boleh anda terokai berdasarkan Kampung Daun Tersembunyi daripada anime.

Adakah anda akan melompat ke Fortnite untuk melihat kerjasama yang menarik? Beritahu kami dengan meninggalkan ulasan dan nantikan TechNave.com untuk lebih banyak kemas kini permainan.

Kamera Ultra Visi 50MP RYYB & paparan OLED 120Hz - Sertai HUAWEI nova 9 #BeAnovaStar TikTok Dance Challenge!

Setakat 8 November 2021, the Huawei nova 9 boleh didapati di Malaysia. Siri nova sentiasa dikenali sebagai telefon pintar berpusatkan kamera. Ia memaparkan Kamera Penglihatan Ultra 50MP serba baharu, reka bentuk premium dan beberapa ciri utama untuk memberikan pengalaman hiburan dan fotografi yang menyeronokkan untuk belia. Jika anda peminat Huawei atau sedang mencari sesuatu yang baharu, mungkin anda boleh pertimbangkan nova 9. Kenapa? Berikut adalah enam ciri yang boleh menjadikan anda bintang nova!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *