5 trend aksesori yang menonjol dari landasan Milan Spring 2020 untuk dicuba

Seperti semua perkara yang baik, Minggu Fesyen Milan Musim Bunga/Musim Panas 2020 telah berakhir dan dengan itu menandakan permulaan Paris. Dunia fesyen masih belum selesai dengan mengagumi tawaran Itali untuk musim depan walaupun. Momen Versace Jennifer Lopez masih menjadi sohor kini di Instagram, dan kredibiliti kempen kesihatan mental Gucci masih diperdebatkan sehingga hari ini. Namun, semua kerfuffle itu tidak menghalang mata yang bersemangat daripada melihat trend aksesori yang masih segar dari landasan.

Seperti rangkaian sedia untuk dipakai, aksesori untuk musim depan adalah sama ringan dan boleh dipakai. Beg mikro masih merupakan perkara besar jadi masih belum terlambat untuk mengecilkan saiz dan topi baldi terus menguasai landasan selepas mengambil alih jalanan. Cetakan bunga terus berkembang, walaupun dalam nota tropika, manakala platform mengambil alih kasut dan but tebal untuk menjadi kasut pilihan apabila merkuri meningkat.

Di sini, panduan anda untuk mendapatkan permainan aksesori anda pada musim hadapan.

Beg mikro

Mula-mula dipopularkan oleh Le Petit Chiquito dari Jacquemus, syarikat penerbangan kecil ini masih menjadi asas di Milan tahun ini. Walaupun jauh daripada benar-benar memenuhi tujuan mereka sebagai pembawa, beg mikro terus memberikan beberapa tawaran label yang paling penting kepada perkadaran comel yang diluluskan oleh anak patung.

Di Fendi, koleksi pakaian wanita pertama Silvia Venturini termasuk beg manik kecil, manakala pita kaset menyerupai Emporio Armani dan disangkut santai di leher dengan rantai. Visi Tod untuk pembawa bayi walau bagaimanapun, menyaksikan kantung kulit disertakan dengan dompet syiling dan pemegang iPhone, semuanya diikat bersama pada tali pergelangan tangan untuk menjadi aksesori terbaik untuk larian runcit.

Demam hutan mungkin melanda Dolce & Gabbana, tetapi mereka berdua juga telah mengelak daripada praktikal yang diperlukan untuk penerokaan pedalaman untuk menawarkan lelaran cetakan kulit dan haiwan yang kedua-duanya terletak di pinggang atau di seluruh badan.

Bunga tropika

Bunga-bungaan bukanlah trend yang mengejutkan untuk Musim Bunga/Musim Panas, tetapi bunga musim ini kurang cantik dan lebih tropika. J.Lo mungkin telah mencuri persembahan di Versace, tetapi sikap berani Donatella terhadap bunga-bungaan adalah sama seperti Insta-worthy, menawarkan rantai dan sandal berhias frangipani yang sepadan dengan pakaiannya yang mewah.

Sebagai alternatif, lakukan seperti yang dilakukan Marni dan taburkan dua kuntum bunga eksotik terus ke rambut anda.

Perkadaran yang dibesar-besarkan

Pereka bentuk mungkin telah memastikan beg mereka kecil, tetapi mereka telah membayar pampasan dengan mengembangkan bahagian hadapan aksesori yang lain. Di Marni, asimetri diraikan apabila model bergayut di landasan dengan anting-anting bersaiz besar hanya dipakai di sebelah, manakala Gucci mencabar perkadaran dengan cermin mata hitam bersudut yang dipasang pada rantai yang sama besar. Sementara itu, gadis-gadis di Agnona dan MSGM telah dicengkam oleh tali pinggang bersaiz besar.

Platform

Walaupun jauh daripada trend kasut baharu, populariti platform di Milan mencapai tahap baharu musim ini. Diilhamkan oleh “budak-budak wren” yang punkish dari Ireland, Simone Rocha menterjemahkan sikap setan mereka dengan sifat kewanitaan yang menjadi ciri khasnya, memberikan espadrille bertindan ubah suai edgy dengan pancang logam dan labuci merah darah.

Hippies bergembira apabila Missoni menghasilkan koleksi yang sesuai dengan bohemian yang paling arif, yang sudah tentu termasuk pakaian renang berjumbai bunga yang dipasangkan dengan sandal platform suede. Di tengah-tengah skirt berkotak dan kot utilitarian di Fendi bukanlah but atau kasut bertubuh besar, tetapi platform yang sama besar untuk udara yang tidak menyenangkan.

Topi baldi

Tiada siapa yang menyangka bahawa ia adalah topi baldi sederhana yang akan meningkatkan gaya jalanan secara bersendirian sambil membawa kelebihan yang boleh dipakai ke landasan, tetapi ia melakukannya dan akan terus melakukannya musim depan.

Peter Pilotto dan Blumarine memilih untuk bermain pada siluet santai koleksi mereka dengan menambahkan sedikit kehebatan dengan tudung kepala, manakala Giorgio Armani menambah kecanggihan tekstur padanya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *