Xiaomi mengusik bahawa Mi Mix akan membuat kemunculan semula pada 29 Mac

Selain melancarkan Mi 11 Pro dan Mi 11 Ultra pada 29 Mac, teaser baharu telah muncul membayangkan sesuatu yang telah lama ditunggu oleh peminat. hari ini, Xiaomi telah menyiarkan poster penggoda dengan teks “MIX COMING BACK” untuk menandakan bahawa Xiaomi Mi Mix akhirnya membuat kemunculan semula.

Buat masa ini, masih belum banyak maklumat mengenai jenis peranti Mi Mix yang bakal dibawakan oleh Xiaomi. Bagaimanapun, sumber mengatakan ia mungkin telefon pintar boleh lipat yang telah dikesan lebih awal. Ramalan itu masuk akal kerana barisan Xiaomi Mi Mix sentiasa menjadi yang pertama membentangkan sesuatu yang belum pernah dilakukan oleh syarikat itu sebelum ini.

Selain itu, ia juga dikatakan bahawa peranti Mi Mix baharu boleh menjadi Mi Mix Alpha yang belum dikeluarkan dengan paparan lilit dan bukannya boleh dilipat. Tidak kira apa jenis telefon pintar, kami tetap teruja bahawa siri Mi Mix membuat kemunculan semula bersama peranti Mi 11 yang disebutkan.

Beritahu kami jika anda teruja dengan peranti Mi Mix baharu di halaman Facebook kami. Nantikan TechNave.com untuk lebih banyak kemas kini telefon pintar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *