Xbox dan Windows Voice Recorder menerima kemas kini untuk Production Ring

HSBC telah melancarkan aplikasi Windows Mobile untuk Windows Phone 8.1 pada tahun 2014. Apl itu telah lama tidak melihat sebarang kemas kini utama untuk aplikasi itu, mahupun syarikat itu mahu membangunkan UWP untuk Windows 10 Mobile. Apl ini hanya dikemas kini secara amnya untuk membetulkan pepijat dan isu dengan prestasinya pada Windows 8.1.

Tetapi kini syarikat itu telah mengesahkan bahawa ia akan menarik apl Mudah Alihnya daripada Gedung Windows pada penghujung Februari 2017. Sebab di sebalik keputusan syarikat itu ialah pengabaian Platform Windows oleh Microsoft.

OS Windows berjaya membina pangkalan pengguna yang agak besar sebelum keputusan yang menentukan yang diambil oleh Microsoft untuk meninggalkan Pembangunan OSnya. Syarikat telah menghantar Mesej di bawah yang mengesahkan pengeluaran permohonan.

“Untuk menguruskan akaun anda, anda memuat turun aplikasi HSBC My Mobile Bank ke Windows Phone. Perkhidmatan yang ditawarkan oleh Microsoft sedang berkembang dan keputusan mereka untuk meninggalkan sokongan tawaran mereka yang berkaitan dengan telefon mudah alih membawa kami menyemak perimeter aplikasi Mudah Alih kami. .Mulai Februari 2017, aplikasi HSBC tidak lagi tersedia pada mobilesWindows. Walau bagaimanapun, anda akan dapat terus merujuk dan mengurus akaun anda di Internet daripada bank dalam talian selamat anda. Jika anda menukar telefon bimbit, kami menjemput anda untuk memuat turun aplikasi HSBC Bank mudah alih saya tersedia pada telefon Android dan iOS. Perunding jauh kami dan pasukan agensi anda sedia membantu anda untuk sebarang maklumat lanjut.”

Jika mana-mana pelanggan Windows 8.1 kami menggunakan Apl Mudah Alih HSBC, syarikat kini meminta mereka beralih kepada Android atau iOS atau menggunakan versi Desktop aplikasi itu. Aplikasi ini tersedia pada masa ini dan jika anda ingin menggunakan aplikasi tersebut, maka anda boleh memuat turun aplikasi dengan mengklik pautan di bawah.

Muat turun Aplikasi HSBC My Mobile Bank untuk Windows 8.1

Sebagai balasan kepada takeos.

Mengingatkan saya pada Portfolio Atari. Pada tahun 1992, salah seorang rakan sekelas saya membawa satu ke sekolah. Ia adalah komputer riba mini serasi IBM yang sama saiznya dengan yang ini, menjalankan MS DOS.

Setiap komputer dengan akses internet boleh membuat panggilan telefon melalui telefon SIP.

Mengingatkan saya tentang projek FlipStart Vulcan (2003). Saya harap mereka boleh berjaya! Papan kekunci kelihatan agak baik. Mungkin saya akan meletakkan dual Backspace dan Delete di bahagian atas sebelah kanan, dan mengalihkan butang kuasa itu dari papan kekunci utama. Terlalu mudah untuk menyentuhnya secara tidak sengaja, dan kami menjangkakan Backspace/Delete akan berada di sana.

Tidak. Ia berjalan pada Windows 10 Full Version. Walau bagaimanapun, mungkin pada masa hadapan, Microsoft mungkin membawa sokongan panggilan ke PC dan tablet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *