Windows Calculator dikemas kini untuk Peranti Mudah Alih Windows 10

Apple telah mengesahkan bahawa ia kini telah menukar penyedia carian web lalai daripada Bing kepada Google untuk carian webnya di Siri, Spotlight dan lain-lain. Syarikat itu mengesahkan bahawa pengguna kini boleh mendapatkan hasil web daripada Google dan bukannya Bing sebelumnya untuknya. Pelayar Safari.

Syarikat itu memastikan untuk membawa pengguna pengalaman terbaik dan pada masa yang sama mengekalkan hubungan kerja yang kukuh dengan Google dan Microsoft. Perubahan itu akan membantu meningkatkan hasil carian berbanding hasil carian sebelumnya dengan Siri yang tidak memberikan hasil yang memuaskan.

“Kami menghargai hubungan kami dengan Apple dan berharap untuk terus bekerjasama dengan mereka dalam pelbagai cara, termasuk pada Carian Imej Bing dalam Siri, untuk memberikan pengalaman terbaik yang mungkin untuk pelanggan kami. Bing telah berkembang setiap tahun sejak dilancarkan, kini semakin berkuasa satu pertiga daripada semua volum carian PC di AS, dan terus berkembang di seluruh dunia. Ia juga memperkasakan pengalaman carian ramai rakan kongsi lain, termasuk Yahoo (Verizon), AOL dan Amazon, serta kebolehan berbilang bahasa Twitter. Semasa kami bergerak ke hadapan, memandangkan kerja kami untuk memajukan bidang AI, kami yakin Bing akan berada di barisan hadapan dalam menyediakan pengalaman carian yang lebih bijak untuk pelanggan dan rakan kongsi kami,” kata kenyataan Microsoft.

Perubahan itu dijangka dikeluarkan dengan keluaran macOS High Sierra syarikat hari ini. Hasil carian dijangka membawa perubahan yang termasuk pautan web dan hasil video. Hasil Video akan datang terus dari YouTube dan hasil imej web pada masa ini akan datang dari Bing buat masa ini.

Microsoft mengeluarkan kemas kini baharu pada aplikasi Windows Camera untuk Peranti Mudah Alih Windows 10 dalam gelang pengeluaran. Apl ini telah dikemas kini kepada versi baharu 10.1702.312.0 dan ia datang tanpa sebarang log perubahan.

Kemas kini tidak membawa perubahan ketara dengan kemas kini terkini. Kami menganggap bahawa Microsoft telah memperkenalkan pembetulan pepijat dan peningkatan prestasi dengan kemas kini terkini untuk apl Kalkulator Windows.

Kemas kini hanya tersedia untuk Windows Insiders dalam gelang pengeluaran. Anda boleh memuat turun versi terkini dengan mengklik pada pautan di bawah. Beritahu kami jika anda melihat sebarang perubahan selepas memasang kemas kini.

Muat turun Aplikasi Kalkulator Windows untuk Windows 10

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *