Windows 8 Live Tiles akan muncul di Xbox One tidak lama lagi

Microsoft jarang mengemas kini Edge Browser pada Windows 10 Mobile dengan ciri dan penambahbaikan baharu. Sebaliknya, pembangun pelayar web pihak ketiga ‘Monument’ sentiasa mengemas kini apl dengan ciri baharu pada peranti Mudah Alih Windows 10.

Hari ini, Pelayar Monumen telah dikemas kini sekali lagi, menambah satu ciri baharu dan menambah baik pengalaman keseluruhan. Pelayar Monument versi 2.2.873 baharu yang dikemas kini kini membolehkan anda membuka tangkapan skrin yang dipangkas dan dakwat web dengan gabungan kertas dan tangkapan skrin.

Beberapa pepijat yang tidak disebut dalam pelayar Monumen telah dibetulkan juga. Dengan kemas kini hari ini, Monument kini juga lebih pantas pada peranti rendah.

Pelayar Monumen jauh lebih baik daripada Microsoft Edge. Ia membolehkan anda berbilang tugas dan menyemak imbas web dengan cara yang berbeza. Ciri berbilang tetingkap memberikan pengalaman baharu yang jauh berbeza daripada bertukar antara tab biasa.

Microsoft telah melumpuhkan ciri untuk menukar penyemak imbas lalai pada Windows 10 Mobile. Walau bagaimanapun, anda boleh mengikuti panduan kami dan menetapkan Monumen sebagai pelayar web lalai pada Windows Phone anda.

Muat turun Pelayar Monumen untuk Windows 10.

pelayar yang bagus!

Microsoft telah mendedahkan bahawa ia sedang mengusahakan reka bentuk semula Papan Pemuka Xbox One dan mempunyai rancangan untuk membawa lebih banyak perubahan pada Xbox One dalam kemas kini masa hadapan. Microsoft Mike Ybarra mengesahkan dalam temu bual bahawa Blok Kandungan akan diperkenalkan dalam Xbox One dan akan membolehkan pengguna Xbox menyematkan kandungan tertentu pada papan pemuka.

Idea Sekatan Kandungan memberi pemain keupayaan untuk menyesuaikan rumah yang akan diterima oleh apl dan pembangun permainan bersama pelanggan. Syarikat itu merancang penyepaduan Twitter pada papan pemuka yang menyerupai Live Tiles yang pertama kali diperkenalkan dengan peranti Windows 8 dan Windows Phones.

Jubin Langsung membenarkan pengguna memaparkan kandungan secara langsung dan dikemas kini terus dari Skrin Mula. Redmond Giant telah meneruskan dengan Live Tiles pada Windows 10 dan Windows Phone dan sedang merancang untuk memperkenalkan Live Tiles untuk pengguna Xbox One.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *