Windows 10 S bukan pengganti Windows RT

Microsoft hari ini mengeluarkan Kemas Kini Terkumpul baharu untuk pengguna pada Kemas Kini Pencipta untuk Windows 10 PC dan Windows 10 Mobile. Syarikat itu telah mengeluarkan kemas kini sebagai kemas kini Patch Tuesday untuk semua pengguna pada kemas kini Pencipta. Kemas kini datang dengan banyak Pembetulan dan penambahbaikan pada Windows 10 PC dan Windows 10 Mobile. Di bawah ialah changelog penuh:

Changelog:

Syarikat itu telah mengeluarkan beberapa pembaikan kecil untuk PC dan Mudah Alih dan yang tidak begitu besar. Pada masa ini tiada isu yang diketahui dengan kemas kini Kumulatif yang dilaporkan oleh Microsoft.

Kemas Kini Terkumpul Terkini untuk Windows 10 PCs 15063.296 dan Windows 10 Mobile 15063.297 tersedia pada masa ini dan harus dimuat turun secara automatik melalui Windows Update. Beritahu kami jika mana-mana pengguna kami menemui sebarang isu Diketahui selepas mengambil kemas kini untuk PC dan Mudah Alih.

Kawan-kawan, sejak kemas kini ini saya tidak boleh menjalankan SEBARANG permainan tanpa pembekuan! (Walaupun OVERWATCH dan warframe..)

Apa kejadahnya?

Walaupun dengan semua kemas kini pemandu saya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *