Windows 10 “Redstone 3” akan dikeluarkan pada September 2017

Microsoft hari ini mengumumkan ciri “Power Throttling” untuk Windows 10 Insiders yang menjalankan binaan 16176. Ciri ini membantu Windows menjalankan kerja latar belakang dengan cara cekap kuasa yang meningkatkan hayat bateri dengan ketara memberikan akses kepada keupayaan berbilang tugas OS.

Ciri “Power Throttling” kini tersedia untuk pemproses dengan Teknologi Anjakan Kelajuan Intel seperti Pemproses Teras gen ke-6 Intel. Microsoft kini sedang berusaha untuk mengembangkan sokongan untuk pemproses lain dalam beberapa bulan akan datang.

Ciri ini berfungsi dengan menggunakan Power Slider dan Microsoft menyatakan bahawa ” “Windows akan mengekalkan pemproses dalam julat yang cekap apabila anda telah memilih “Penjimat Bateri” atau “Disyorkan” dan dimatikan sepenuhnya apabila anda telah memilih “Prestasi Terbaik.”

Microsoft sedang berusaha untuk membuat penambahbaikan pada ciri-ciri dan menjemput Orang Dalam untuk memberikan Maklum Balas dalam Hab Maklum Balas di bawah kategori Kuasa dan Bateri>Aplikasi Terdikit.

Kemas kini utama Microsoft baharu dan Kedua dengan nama kod “Redstone 3” dijangka dikeluarkan pada penghujung tahun ini. Hari ini Microsoft akhirnya mengesahkan bahawa ia merancang untuk mengeluarkan kemas kini utama kedua “Redstone 3” pada bulan September 2017 tahun ini.

Microsoft juga mengumumkan bahawa syarikat itu merancang untuk mengeluarkan dua peningkatan utama kepada Windows 10 setiap tahun – Satu yang telah dikeluarkan pada bulan Mac, dan yang kedua akan dikeluarkan pada bulan September tahun ini. Pengguna boleh menjangkakan bahawa Kemas Kini Utama Kedua dirancang untuk bulan September tetapi mungkin mendapat keluaran awam pada bulan Oktober seperti yang berlaku dengan Kemas Kini Pencipta Windows 10 Terkini, yang dirancang untuk keluaran Mac tetapi akhirnya dikeluarkan pada bulan April ini tahun.

Kemas kini utama Kedua Redstone 3 dijangka menyertakan ciri baharu utama untuk Windows 10 dan dengan Projek NEON, pengguna boleh menjangkakan reka bentuk utama dan dipertingkatkan bersama-sama dengan penambahbaikan pada Pelayar Edge, New Tabbed Shell dan banyak lagi. Kami boleh menjangkakan lebih banyak butiran mengenai Redstone 3 pada persidangan pemaju tahunan di Seattle bulan depan.

Syarikat itu sudah pun menguji pembangunan awal pratonton Redstone 3 Builds with Insiders on the Fast Ring dan dijangka mengeluarkan ciri baharu dalam binaan akan datang untuk Insiders sebelum merancang untuk Siaran Awam Rasmi pada September tahun ini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *