Windows 10 Mobile mencapai 7.7% dalam statistik AdDuplex yang dikeluarkan terkini

Windows 10 Mobile diumumkan secara rasmi dan kebanyakan pengguna sudah pun menaik taraf Lumias yang disokong mereka. Dengan pelancaran Windows 10 Mobile, Microsoft kini menyediakan Windows Insiders untuk menguji Windows Redstone, kemas kini utama seterusnya untuk Windows 10 Mobile dan Windows 10.

Kami telah melaporkan, bahawa Lumia 950s, Lumia 550, Lumia 650 dan peranti lain yang dilancarkan dengan Windows 10 di luar kotak layak untuk binaan Windows 10 Mobile Redstone. Seperti yang dijanjikan oleh Microsoft bahawa selepas pelancaran rasmi Windows 10 Mobile, telefon yang disokong akan mula mendapat binaan Windows Redstone dalam deringan pantas dan kemudian deringan perlahan (semoga).

[irp posts=”3955 name=”How to download Windows 10 Mobile on Lumia 520 or any unsupported Lumia right now”]

[irp posts=”3915 name=”Guide to download Windows 10 Mobile on supported phones”]

Kini, Windows 10 Mobile diumumkan secara rasmi untuk telefon yang disokong. Microsoft akhirnya telah mengembangkan Windows 10 Mobile Redstone Builds kepada peranti baharu berikut:

Perlu diingat bahawa kemas kini nampaknya belum tersedia untuk peranti baharu. Mungkin, kemas kini akan mula dilancarkan dalam beberapa jam atau Orang Dalam akan mendapat lebih banyak binaan Redstone yang lebih baharu (pada peranti yang baru ditambah) dalam beberapa minggu akan datang. Untuk mendapatkan binaan Windows 10 Mobile Redstone pada telefon pintar anda (disenaraikan di atas) muat turun apl Windows Insiders dan pilih dering pantas, mula memuat turun Windows 10 Mobile Build 14291.1001 yang dikeluarkan beberapa jam selepas pelancaran rasmi Windows 10 Mobile.

Adakah anda masih ragu-ragu? Komen mereka di bawah:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *