Windows 10 Build 14986.1001 kini tersedia untuk dimuat turun

Pasukan WhatsApp mengeluarkan kemas kini baharu kepada Apl Beta untuk Windows 10 dan Windows 10 Mudah Alih. Apl telah terserempak dengan versi baharu 2.16.306. Syarikat tidak menyediakan sebarang log perubahan.

Terdapat juga tiada perubahan atau ciri yang boleh dilihat selepas kemas kini. Oleh itu, kami menganggap kemas kini itu adalah pembetulan pepijat dan kemas kini yang meningkatkan prestasi. Pasukan telah bekerja keras untuk membawa ciri baharu pada apl untuk menjadikannya setanding dengan platform lain.

Kemas kini sedang disiarkan dan anda boleh mendapatkannya dengan mengklik pautan di bawah.

Muat turun WhatsApp Beta untuk Windows Phone

Microsoft kini melancarkan kemas kini terkumpul baharu kepada Windows 10 Insider Devices. Microsoft telah mengeluarkan Windows 10 Build 14986 withKB3206309 dan ia tersedia untukpengguna yang mendaftar dalam program Windows Insider.

Memandangkan ia adalah kemas kini terkumpul, kemas kini disertakan dengan peningkatan prestasi dan pembetulan pepijat. Walau bagaimanapun, log perubahan masih belum diterbitkan oleh Microsoft.

Ingat, Build 14986.1001 masih dilancarkan jadi ia mungkin tersedia untuk dimuat turun atau tidak. Jika anda melihat sebarang perubahan selepas memasang kemas kini, beritahu kami dalam ulasan di bawah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *