vigil Arkib – swiftheadline

https://swiftheadline.com/mark-mcgrath-is-the-last-douche-of-the-90s/ https://swiftheadline.com/mark-mcgrath-is-the-last-douche-of-the-90s/#respondSab, 07 Ogos 2021 13:31:04 +0000https://swiftheadline.com/mark-mcgrath-is-the-last-douche-of-the-90s/

Apabila tahun 90-an berakhir, dia adalah “douche terakhir” yang berdiri. Penyanyi Sugar Ray, Mark McGrath, OK kerana dikenali sebagai “douche dari tahun 90-an” dan bahkan telah menerima tatanama yang kurang menarik. “Ia sememangnya sebahagian daripada saya (tetapi) adakah saya melihat diri saya seperti itu? Tidak mungkin,” katanya kepada Page Six baru-baru ini. The […]

The post Mark McGrath ialah ‘douche terakhir’ tahun 90-an appeared first on swiftheadline.

]]>

Apabila tahun 90-an berakhir, dia adalah “douche terakhir” yang berdiri.

Penyanyi Sugar Ray, Mark McGrath, OK kerana dikenali sebagai “douche dari tahun 90-an” dan bahkan telah menerima tatanama yang kurang menarik.

“Ia sememangnya sebahagian daripada saya (tetapi) adakah saya melihat diri saya seperti itu? Tidak mungkin,” katanya kepada Page Six baru-baru ini.

Penyanyi “Fly” dengan senang hati menghadapi beberapa “potongan rambut malang” dan melakukan beberapa “pergerakan buruk,” tetapi bangga dikaitkan dengan era muzik yang “benar-benar kita boleh tentukan.”

“Saya agak terperangkap dalam kekosongan seperti ini sebagai douche terakhir, jika anda mahu,” dia bergurau sambil menyindir, “dan tidak ada douches untuk menggantikan saya. Jadi saya adalah lelaki yang paling sesuai untuk itu. perkara.”

Walaupun reputasinya yang memproklamirkan diri, McGrath mempunyai rasa jenaka tentang dirinya dan bersyukur dia dapat memiliki kerjaya muzik yang berkekalan.

“Pada penghujung hari, kami menulis empat lagu hebat yang kami masih dapat menjelajah dunia hari ini, bukan kerana rambut saya, bukan kerana saya menanggalkan baju saya, tetapi kerana empat lagu yang menakjubkan itu,” jelasnya. “Jadi saya sangat berbangga dengan lagu yang kami tulis pastinya.”

Mark McGrath menyanyi dengan kumpulan Sugar Ray.
Sugar Ray telah membuat persembahan sejak tahun 90-an.
FilemMagic

Penyanyi berusia 53 tahun itu turut membuka mulut mengenai perbuatan sewenang-wenang yang berlaku semasa zaman kegemilangan kumpulan itu.

“Dengar, saya berada dalam kumpulan rock and roll dan saya memberi diri saya tali panjang untuk menggantung diri saya,” jelasnya. “Dan saya pergi betul-betul ke hujung tali itu.”

Dia menyambung, “Anda tahu apabila anda melihat seekor anjing di tempat barang rongsokan dan mereka menyalak sesuatu seperti saya sampai ke hujung tali itu dan bernasib baik kerana membawanya kembali. Saya dikelilingi oleh orang yang baik.”

McGrath menambah bahawa dia tidak pernah mencuba heroin, yang mendakwa pemuzik lain pada era itu termasuk Jonathan Melvoin dari Smashing Pumpkins dan Kristen Pfaff dari Hole.

“Ia tidak pernah menarik minat saya,” kata McGrath. “Saya seorang lelaki yang suka bangun untuk turun. Awak tahu apa yang saya cakap? Jadi saya dapat mengharungi air yang keruh itu.”

Sugar Ray mendapat pukulan besar dengan “Fly”.

Selain membuat jelajah secara konsisten dengan Sugar Ray, McGrath mempunyai pertunjukan baharu sebagai narator untuk siri dokumentari Vice TV “Dark Side of the ’90s.”

McGrath layak secara unik untuk mengacarakan siri itu, dengan menyatakan bahawa dia adalah pelanggan tetap di Bilik Viper, tempat tinggal selebriti di mana-mana yang pernah dimiliki bersama oleh Johnny Depp dan tempat River Phoenix meninggal dunia akibat overdosis dadah.

Dia mengatakan bahawa rancangan itu mengkaji bahagian bawah semua perkara ’90-an termasuk “Baywatch” dan Beanie Babies.

“Mereka benar-benar mengambil masa untuk menyelam lebih dalam dan mereka tidak takut untuk melihat di sudut dan bayang-bayang menyeramkan di atas apa yang sebenarnya berlaku,” janjinya.

Baca artikel asal di sini

Penafian tanggungjawab! Swiftheadline ialah agregator automatik di seluruh media global. Semua kandungan boleh didapati secara percuma di Internet. Kami baru sahaja menyusunnya dalam satu platform untuk tujuan pendidikan sahaja. Dalam setiap kandungan, hiperpautan ke sumber utama ditentukan. Semua tanda dagangan adalah milik pemilik sah mereka, semua bahan kepada pengarangnya. Jika anda pemilik kandungan dan tidak mahu kami menerbitkan bahan anda di tapak web kami, sila hubungi kami melalui emel [email protected]. Kandungan akan dipadamkan dalam masa 24 jam.

The post Mark McGrath ialah ‘douche terakhir’ tahun 90-an appeared first on swiftheadline.

]]>https://swiftheadline.com/mark-mcgrath-is-the-last-douche-of-the-90s/feed/0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *