Video konsep baharu untuk Surface Studio 2 kelihatan cantik

Peranti Surface Microsoft dihargai oleh pengguna dan pengkritik untuk spesifikasi utama mereka dan reka bentuk atas yang benar-benar menonjol berbanding yang lain. Apabila Microsoft telah melancarkan Surface Studio mereka, PC baru mereka semua dalam satu kejayaan itu diragui kerana pasaran PC yang semakin berkurangan. Tetapi Surface Studio dapat mencipta kelainan dengan penampilan sulungnya di pasaran khususnya sendiri. Terdapat video konsep yang indah yang dicipta dan dimuat naik oleh Youtuber untuk versi seterusnya peranti Surface Studio terbaik ini untuk golongan profesional.

Video konsep menunjukkan bagaimana Studio 2 akan berkembang dengan mod Studio boleh putar dengan kedua-dua cara paparan boleh digunakan. Mod studio bagi Surface Studio asal dengan sendirinya merupakan ciri pemecah laluan dan keupayaan untuk memutar paparan anda dalam mod studio pasti akan meningkatkan produktiviti. Dail Permukaan juga ditukar untuk membenarkan pergerakan 3D Dail yang terhad dalam versi pertama. Pereka konsep telah memperkenalkan aksesori baharu ” Pembaris Permukaan ” yang boleh digunakan untuk membuat garis lurus dan boleh digunakan untuk kefungsian peralatan geometri lain. Paparan Studio 2 juga disediakan dengan port untuk menyambungkan peranti tambahan ke sisinya untuk menambah lebih banyak fungsi.

Pada keseluruhannya peranti konsep kelihatan sangat keren dan kami akan menunggu untuk mengetahui apa yang telah dilakukan oleh Microsoft untuk versi Surface Studio yang seterusnya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *