Video hands-on baharu Samsung Galaxy S20 FE tidak meninggalkan apa-apa kepada imaginasi

Semua TAWARAN HITAM JUMAAT yang anda perlukan!

Kami disokong pembaca. Pautan luar mungkin memberi kita komisen.

Galaxy S20 Edisi Peminat

Versi Edisi Peminat baharu S20 dijadualkan akan diumumkan pada acara Galaxy Unpacked For Every Fan yang seterusnya pada 23 September, tetapi kebocoran dan khabar angin baru-baru ini telah memberitahu kami tentang semua yang kami ingin ketahui tentang peranti baharu ini. Baru semalam, kami melihat beberapa gambar telefon secara langsung, tetapi kini kami mendapat video lengkap yang menunjukkan kepada kami setiap butiran mengenai Samsung Galaxy S20 FE yang akan datang.

Samsung Galaxy S20 FE hanya beberapa hari lagi daripada pelancaran rasminya, tetapi pada asasnya kami tahu segala-galanya yang perlu diketahui tentang peranti itu. Kini, kami mempunyai video baharu Galaxy S20 FE di saluran YouTube JimmyisPromo. Dia membimbing kami melalui setiap butiran penting peranti itu, dan dia juga meluangkan masa untuk membandingkan Galaxy S20 FE dengan Galaxy S20 biasa dan Galaxy S20 Ultra.

Video ini datang untuk mengesahkan banyak khabar angin yang berkaitan dengan Galaxy S20 FE. Pertama, dia mendakwa bahawa ini akan menjadi peranti berharga agresif yang mungkin tiba dengan tag harga $699 atau $750, bergantung pada ruang storan yang anda ingin dapatkan. Dia juga menunjukkan kepada kita setiap sisi telefon, menunjukkan bahawa ia tidak akan menampilkan bicu fon kepala. Dari segi positif, beliau menyebut bahawa Samsung Galaxy S20 FE akan menyertakan kamera yang serupa dengan yang terdapat dalam Galaxy S20 vanila yang beberapa ratus dolar lebih mahal daripada versi ini. Jangan harap untuk mencari penderia kamera ToF dalam peranti ini.

Kini, kami masih menunggu maklumat mengenai ketersediaan untuk peranti versi 5G dan 4G, kerana kami tahu bahawa varian 5G akan menjadi versi untuk menyertakan pemproses Qualcomm Snapdragon. Sebaliknya, versi LTE sahaja akan terperangkap dengan pemproses Exynos.

Sumber SamMobile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *