Video Bing menambah Ciri Beta baharu yang dipanggil “Suapan”

Fakta yang diketahui bahawa Windows Phone sebagai platform telah runtuh terlalu cepat mengikut keinginan syarikat dan penggunanya. Ramalan baharu daripada syarikat penganalisis IDC menganggarkan bahawa Bahagian Pasaran Windows Phone akan menurun kepada 0% menjelang 2021.

Pada masa ini Windows Phone memegang hanya 0.1 peratus bahagian pasaran yang pastinya bukan yang syarikat itu inginkan apabila ia memasuki Perniagaan Telefon.

IDC juga menganggarkan bahawa Redmond Giant dijangka menjual 1.1 juta telefon tahun ini turun 80.9 peratus berbanding masa yang sama tahun lepas. Platform Windows Phone tidak mempunyai perkakasan baharu dan lebih banyak sokongan pembangun untuk terus kekal dalam pasaran.

Seperti yang telah dikhabarkan sebelum ini, Microsoft sedang merancang untuk membaik pulih Mudah Alih dan dijangka melancarkan Windows Phone baharu menjelang akhir tahun ini. Kami telah menerima banyak laporan mengenai kebocoran Foto dan Video mengenai “Surface Phone” yang dikhabarkan.

Adakah Surface Phone dan Overhaul Mudah Alih akan membantu dalam meningkatkan bahagian Pasaran Platform Windows hanya masa adalah hakim yang lebih baik. Tetapi dalam senario semasa, ramalan IDC mungkin menjadi kenyataan dengan bahagian pasaran platform Windows untuk mencapai mata 0% dalam 4 tahun akan datang melainkan Microsoft datang dengan sesuatu yang menyegarkan untuk memenangi pengguna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *