(Versi 7 dikemas kini) Semua alat teknologi 7.7 Jualan Pertengahan Tahun yang perlu anda ketahui

Kemas kini – Ditambah dalam vivo, HONOR, Acer, LG, OnePlus dan realme di bahagian bawah. OPPO mempunyai satu lagi promosi baharu di kedai rasminya di Shopee

Seperti biasa, tahunan 7.7 Jualan Pertengahan Tahun akan datang kepada kami sekali lagi dan terdapat banyak tawaran menarik. Sekiranya anda terlepas beberapa, beberapa jenama telah menghantar apa yang mereka tawarkan dan kami membantu anda. Setakat ini, kita ada Samsung, OPPO, Xiaomi, epal dan juga Shopee dengan pelbagai jenis gajet yang dijual. Tanpa berlengah lagi, mari kita masuk ke dalamnya.

Bermula dengan jenama teknologi Korea, beberapa telefon pintar mereka mengadakan jualan diskaun. Bagi kami, kami fikir Galaxy Note20 Ultra 5G dan Galaxy Note20 5G berbaloi untuk dapatkan kerana ada diskaun lebih RM1000 sekarang. Malah siri Galaxy S21 terbaru turut dijual tetapi tidak terlalu banyak. Jika anda mencari sesuatu yang lebih murah, terdapat Galaxy A11 pada harga hanya RM423 (paling rendah).

Di samping itu, beberapa aksesori mereka dijual dengan diskaun sehingga 67%. Anda juga boleh mempunyai pembelian dengan pembelian (PWP) seperti membeli TV The Frame QLED 4K Smart LifeStyle 75 inci yang disertakan dengan Bezel LTV percuma. Promosi akan berlangsung sepanjang bulan Julai jadi untuk maklumat lanjut, anda boleh melawati liputan berita kami di sini.

Bukan itu sahaja, syarikat itu juga sedang mencari untuk memberi ganjaran kepada 12 pembeli bertuah mana-mana telefon pintar OPPO juga! Pelanggan yang membeli telefon pintar OPPO berhak mendapat a penyertaan cabutan bertuah untuk TV Pintar 43” serba baharu, dengan 12 unit untuk direbut! Untuk bertanding, cuma ikuti langkah di bawah:

Untuk maklumat lanjut tentang Bonanza Kelajuan Penuh Pertengahan Tahun OPPO, anda boleh layari laman web rasmi di sini. Tetapi tunggu, ada lagi –

OPPO Malaysia juga akan memulakan satu lagi Jualan Pertengahan Tahun di kedai rasminya di Shopee. Mulai sekarang hingga 7 Julai, anda berpeluang membawa pulang OPPO A74 secara percuma, serta sepasang baharu OPPO Enco Buds dan powerbank 10,000mAh. Untuk memenangi hadiah-hadiah ini, anda hanya perlu mengikuti dan menilai Kedai Shopee Rasmi OPPO di sini dan membeli mana-mana produk OPPO sehingga 7.7. Anda perlu memuat naik tangkapan skrin pembelian anda pada akaun Facebook atau Instagram anda kemudian kongsikannya dengan sembang Shopee OPPO. Selepas itu, nantikan sahaja pengumuman hadiah pada 19 Julai di kedai Shopee.

Selain cabutan bertuah, terdapat lebih banyak promosi menarik dalam bentuk diskaun dan hadiah dalam tempoh ini. Jadi inilah satu lagi jadual di bawah:

Xiaomi Malaysia pada mulanya melakukan kempen Shop With Mi pada Jun lalu tetapi terdapat kempen baharu dari 7 hingga 16 Julai. Pada 7.7, anda boleh mendapatkan tawaran diskaun sehingga 30% dan hadiah percuma eksklusif pada telefon pintar dan produk ekosistem terpilih. Kemudian dari 8 – 16 Julai, anda boleh membeli Mi Robot Vacuum Mop pada harga Special After Party! Anda boleh rujuk jadual di bawah:

mengikat tali

Shopee

mengikat tali

Shopee

mengikat tali

Shopee

mengikat tali

Shopee

mengikat tali

Shopee

mengikat tali

Shopee

mengikat tali

Shopee

mengikat tali

Shopee

mengikat tali

Shopee

mengikat tali

Shopee

mengikat tali

Shopee

mengikat tali

Shopee

Shopee

mengikat tali

Shopee

mengikat tali

Shopee

mengikat tali

Shopee

mengikat tali

Shopee

Selain itu, program rujukan Earn with Mi masih diteruskan sehingga 31 Julai 2021. Jika anda tidak tahu apa itu, secara asasnya anda boleh mempromosikan produk Xiaomi dan mendapat komisen rujukan sehingga RM30 selepas membeli dan menggunakan tempoh. Jika anda melawat gambar di atas, terdapat langkah untuk anda mendaftar dan mula menjana pendapatan.

Jika anda ingin mendapatkan produk Apple sendiri, inilah yang kami temui tentang halaman kedai rasminya di Lazada. Bermula dari 5 hingga 7 Julai, mereka yang mempunyai Standard Chartered Mastercard boleh menggunakan kod promo – SCBAPPLE dan mendapat potongan RM100 daripada perbelanjaan minimum RM3000. Tambahan pula, iPhone 11 (128GB) akan dijual pada harga RM2895 untuk dua jam sahaja (12 AM – 2 AM) pada 7 Julai 2021.

Terdapat banyak peranti Apple yang dijual juga, ini termasuk barisan iPad yang berharga serendah RM1549, serta MacBook Air terbaharu dengan cip M1 pada harga RM4249. Alat boleh pakai Apple seperti Siri Apple Watch, AirPods Pro, AirPods Max dan aksesori lain akan turut dijual. Untuk maklumat lanjut, anda boleh lawati Kedai Apple rasmi di sini.

Jika anda sedang mencari gajet lain seperti komputer, audio, kamera dan TV, Sebagai permulaan, anda boleh mendapatkan sendiri AirPods Pro (dengan sarung pengecas tanpa wayar) pada harga RM799 iaitu yang terendah yang pernah kita lihat setakat ini. Terdapat beberapa kamera yang dijual juga seperti Sony dan Canon, dan promosi TV paling rendah yang kami lihat ialah TV Pintar Android 9.0 Xiaomi TVP1 pada harga RM899.

Untuk telefon pintar, terdapat banyak perkara itu di Shopee. Terdapat iPhone 12 mini (RM2899), OPPO Reno4 (RM959), OnePlus Nord CE 5G (RM1499), POCO X3 Pro (RM899) dan banyak lagi. Untuk senarai penuh, anda boleh melawati liputan berita kami tentang Tawaran Teknologi Elektrik Shopee.

vivo Malaysia juga baru menyertai parti itu bermula hari ini (5 Julai) dan akan berlangsung sehingga 7 Julai 2021. Di kedai rasminya di Lazada, jualan Pertengahan Tahun vivo x LazMall 7.7 akan menawarkan diskaun kepada pelanggan dan peminat sehingga 77% diskaun dengan minimum perbelanjaan RM1, dihadkan pada RM5, dan tebus baucar diskaun sehingga RM70 dengan perbelanjaan minimum RM100, dengan terma dan syarat dikenakan.

Dalam tempoh tersebut, pelanggan boleh membeli telefon pintar vivo Y12A baharu dengan bateri 5000mAh pada harga RM529. Kemudian secara eksklusif pada 7 Julai (12 PG hingga 2 PG), vivo V20 akan tersedia pada harga RM999. Pada masa yang sama, mereka yang membeli siri vivo X60 atau V21 berhak menikmati Waranti Lanjutan 1 tahun dan Perlindungan Retak Skrin 1 tahun bernilai RM399.

Di bawah adalah senarai harga promosi untuk rujukan anda:

By the way, pelanggan yang pembelian telefon pintar vivo terpilih akan menerima hadiah percuma bernilai sehingga RM399, termasuk beg basuh premium, kantung sanitiser, klip topeng dan penimbang, sementara stok masih ada. Anda juga boleh mengumpul Bonus Lazada anda sepanjang tempoh di kedai rasmi vivo dan tambahkannya pada troli, kemudian lihat produk pada Hari Mega pada 7.7.

Bagi HONOR Malaysia, syarikat itu juga baru sahaja memulakan jualan pertengahan tahun mereka hari ini (5 Julai) yang akan berlangsung di Shopee sehingga 7.7. Pelanggan boleh menikmati penjimatan sehingga RM280 untuk komputer riba, jalur pintar dan jam tangan pintar. Dengan setiap pembelian, pelanggan akan membawa pulang hadiah percuma berdasarkan siapa cepat dia dapat. Di bawah adalah jadual untuk rujukan anda:

shopee.com.my/acer_os_my

shopee.com.my/acer.os.justit

shopee.com.my/acer.os.nbp

lazada.com.my/shop/acer-store-aoneplus

lazada.com.my/shop/acer-certified-store-nbp

Jika anda hanya benar-benar mencari TV, anda kini boleh mendapatkan TV terbaik dalam kelas yang ditawarkan oleh LG. Ini termasuk siri OLED 4K, NanoCell 4K atau Premium UHD daripada LG Flagship Stores pada mengikat tali dan Shopee. LG menawarkan penjimatan sehingga RM4000 selama 24 jam pada 7 Julai 2021. Sebagai tambahan, terdapat paparan permainan baharu, TV LG 4K OLED C1 48” juga.

OLED 4K

NanoCell 4K

UHD premium

Seterusnya, OnePlus Malaysia mempunyai pelbagai promosi menanti peminat Malaysia untuk membeli-belah di Shopee Mall dan LazMall. Tawaran promosi agak mudah, jadi semak promosi seperti di bawah:

Kedai Shopee Rasmi OnePlus (7 Julai sahaja)

Kedai Utama OnePlus Lazada (5 Julai hingga 7 Julai)

Di sudut realme Malaysia, syarikat itu menawarkan diskaun masa terhad sehingga 65% untuk telefon pintar realme dan produk AIoT di Lazada dan Shopee. Produk AIoT termasuk fon telinga, TV Pintar, jam tangan pintar dan lain-lain. Anda boleh menyemak imbas tawaran promosi seperti di bawah:

Kami menjangkakan lebih banyak jenama akan menghantar promosi Jualan Pertengahan Tahun mereka tidak lama lagi. Jadi sehingga itu, kami hanya akan terus mengemas kini halaman ini apabila ada yang baharu. Kekal selamat dan nantikan lebih banyak tawaran alat berteknologi trend di TechNave.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *