Verizon Samsung Galaxy Note 2, AT&T Galaxy Mega kini menerima KitKat, berikut ialah log perubahan penuh

Samsung Galaxy Note 2 KitKat Verizon Wireless 1

Ia sedang berlaku, kawan-kawan. Selepas duduk dan menonton apabila peranti lain yang tidak terkira banyaknya menerima kemas kini perisian tegar yang diidamkan mereka kepada Android 4.4.2 KitKat, pemilik Samsung Galaxy Note 2 di Verizon kini akhirnya berada dalam senarai itu. Versi Verizon phablet kini secara rasmi menerima KitKat dalam bentuk nombor binaan KOT49H.I605VRUFND7.

Terdapat banyak barangan baharu termasuk papan kekunci yang diubah suai (gambar di atas), tweak UI pada skrin kunci dan kawasan pemberitahuan, dan kemasukan perisian keselamatan perusahaan baharu terima kasih kepada Samsung Knox 2.0. Berikut ialah senarai pantas:

  Sokongan untuk Samsung KNOX 2.0

  Dwi Persona

  Perlindungan Kernel Masa Nyata TIMA

  ODE berasaskan Zon Amanah

  Pelanggan MDM Universal dan Gerbang Perusahaan Samsung

  Rangka Kerja VPN Generik Knox

Samsung Galaxy Note 2 KitKat Verizon Wireless

Kerana kemas kini hanya cuma diluluskan oleh Verizon, jangan risau jika anda tidak melihat kemas kini pada telefon anda dengan segera. Pelancaran akan dimulakan tidak lama lagi dan seperti biasa, anda boleh menyemak kemas kini secara manual dengan melompat ke Tetapan anda > Perihal telefon > Kemas kini sistem. Cheers!

KEMASKINI

Nampaknya Samsung Galaxy Mega untuk AT&T (SGH-i527) turut menerima kemas kini kepada Android 4.4.2 KitKat. Untuk log perubahan penuh, lawati tapak sokongan Samsung di sini.

[Verizon Support]

| | |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *