Verizon HTC One Max kini menerima kemas kini Android 4.4.2 KitKat

HTC One Max Verizon Wireless Android 4.4.2 KitKat

Sesuai dengan kata HTC, ia kelihatan seperti HTC One Max pada Verizon Wireless kini secara rasmi menerima kemas kininya kepada Android 4.4.2 KitKat. Pengarah eksekutif pengurusan produk HTC sebenarnya memberitahu kami kemas kini pada Jumaat lepas, dengan kemas kini OTA (over-the-air) melanda peranti hari ini.

HTC berkata kemas kini untuk membina nombor 2.16.605.2 sepatutnya menyelesaikan isu berkaitan pengurusan peranti yang dijalankan semasa muat turun OTA, Bluetooth tidak bersambung ke BMW X5, ikon fungsi salin di bahagian atas sebelah kanan tidak berfungsi dan apl Verizon tidak mengarahkan mesej SMS dengan betul. Selain itu, lampu pemberitahuan kini menunjukkan mesej belum selesai, e-mel dan panggilan terlepas, serta keperluan pengurusan kuasa kini dikemas kini. Beberapa apl/perkhidmatan Verizon baharu juga telah merangkak masuk dengan kemas kini dan termasuk Verizon Cloud, Ejen Lokasi Verizon dan Verizon Support and Protect.

Selain daripada semua itu, HTC satu Pengguna maksimum juga boleh menantikan suis induk baharu yang boleh menghidupkan/mematikan semua tetapan lokasi, menunjukkan senarai apl yang menggunakan perkhidmatan lokasi, anggaran penggunaan bateri bagi setiap apl dan tetapan baharu untuk memilih antara 3 profil lokasi ( “ketepatan tinggi” yang menggunakan paling banyak bateri, “penderia peranti” untuk mod GPS sahaja atau “penjimatan bateri”).

Jika anda belum digesa lagi, lompat ke apl Tetapan anda dan semak kemas kini perisian sekarang. Semoga berjaya!

[Verizon Wireless]

| | |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *