Ulasan untuk telefon bimbit, komputer riba, tablet dan gajet popular di Malaysia

3 petua cepat dan mudah teratas untuk mempercepatkan WiFi anda

Semasa pasaran dibuka, impak COVID-19 hanya menyerlahkan bahawa keperluan kami untuk WiFi yang pantas dan boleh dipercayai (penstriman TV, permainan, Internet) tidak pernah lebih tinggi. Memandangkan semua orang kini dalam talian dan membiasakan diri untuk berada dalam talian, nampaknya WiFi kami juga tidak pernah menjadi lebih perlahan.

Untuk membantu semua orang, inilah kami 3 petua cepat dan mudah teratas untuk mempercepatkan WiFi anda di rumah anda. Kami menjamin bahawa Anda boleh melakukannya sendiri tanpa sebarang wang tambahan atau terlalu banyak pengetahuan teknologi. Jika anda tidak perlu tahu sebabnya, lihat sahaja Petua Hangat di bawah atau baca terus untuk butiran lanjut. Jika anda telah melihatnya kemudian tatal melepasi semua petua Teratas untuk penyelesaian alternatif.

iPhone 13 lwn iPhone 13 Pro selepas 1 minggu, manakah yang terbaik untuk anda?

Dua minggu lepas, kami telah menempatkan a tinjauan pendapat di Insta Story kami bertanya pada pasangan yang mana anda ingin menonton kami menyemak dan kami mendapat undian terbanyak daripada iPhone 13 lwn iPhone 13 Pro! Jadi inilah kita, yang Semakan iPhone 13 lwn iPhone 13 Pro selepas seminggu! Diharap semakan ini akan membantu anda membuat keputusan yang kukuh untuk mendapatkannya.

Tanggapan pertama peranti bersalut antibakteria Acer yang akan datang

Acer baru-baru ini mendedahkan beberapa produk baru yang menampilkan mereka salutan antibakteria ion perak. Ini termasuk komputer riba Acer Enduro Urban N3 mereka, tablet Enduro Urban T3, TravelMate Spin P4, monitor VE246Q, Papan Kekunci Bluetooth dan Tetikus KM501 dan jaket kulit eko Acer.

Bagi mereka yang tertanya-tanya bagaimana perasaan salutan antibakteria Acer, kami berjaya mendapatkan sedikit masa dengan tetikus Acer wayarles 2.4Ghz menggunakan salutan antibakteria yang sama ini. Jadi, mari kita lihat kesan pertama kedua-dua tetikus dan salutan antibakteria Acer.

Mengapa Digi boleh menjadi pilihan terbaik untuk rangkaian mudah alih yang lebih pantas dan lebih dipercayai

Tetapi seperti apa-apa yang penting dalam kehidupan, anda harus mempelajari semua tentang perkara yang boleh ditawarkan oleh pilihan lain sebelum menukar rangkaian mudah alih. Hari ini, saya akan melihat salah satu penyedia perkhidmatan mudah alih terbesar di Malaysia – Digi – dan mengapa ia boleh menjadi pilihan terbaik untuk rangkaian mudah alih yang pantas dan boleh dipercayai.

Siri iPhone 13, yang manakah paling sesuai dengan anda?  |  Nyahbox & Kesan Pertama!

Ia adalah masa tahun lagi untuk epalyang siri iPhone 13 berada di Malaysia! Sorotannya termasuk paparan ProMotion 120Hz, cip A15 Bionic, dan hayat bateri yang lebih baik. Jika anda mempertimbangkan apa yang kami ketahui setakat ini, menaik taraf kepada siri iPhone 13 boleh menjadi idea yang baik terutamanya bagi anda yang menggunakan iPhone 6 kepada iPhone X!

Ulasan Samsung Galaxy Tab S7 FE - Tablet FE 12.4-inci mampu milik dengan ciri premium dan S Pen

Samsung sering keluar dengan versi Edisi Peminat atau FE peranti mereka yang memfokuskan kepada peminat peranti mereka yang lebih premium. Oleh itu, peranti FE cenderung mempunyai ciri yang paling diingini oleh Peminat tetapi Samsung Galaxy Tab S7 FE adalah sedikit perintis, kerana ia mungkin peranti Samsung FE pertama yang ditawarkan pada tanda harga yang lebih berpatutan berbanding peranti asalnya.

Memandangkan Samsung Galaxy Tab S7 Plus asal berharga RM3999, Samsung Galaxy Tab S7 FE jauh lebih mampu milik daripada RM1899 tetapi menawarkan paparan 2K bersaiz 12.4 inci yang serupa, stylus S Pen dan casis super nipis namun kelihatan premium. Bagaimanakah prestasinya dengan cipset Qualcomm Snapdragon 778G dan kurang memori? Ketahui dalam ulasan penuh kami.

Cara menggunakan Ciri Berbilang Tetingkap 5G Samsung Galaxy Z Fold3

Pada masa ini, kebanyakan anda sepatutnya tahu tentang Samsung Galaxy Z Fold3 5G. Jika anda berada di sini membaca ini, kemungkinan besar anda tertanya-tanya bagaimana untuk menggunakan Ciri Berbilang Tetingkap. Anda telah datang ke tempat yang betul jadi mari kita mulakan dengan segera.

Alat arah aliran teratas di Malaysia untuk S3 2021 di TechNave

Terima kasih kepada beberapa peranti berprofil tinggi Alat trending teratas di Malaysia untuk S3 (Julai – Ogos – September) telah benar-benar berlaku. Sama seperti sebelum ini untuk gajet Top trending di Malaysia untuk S1 (Januari – Februari – Mac) 2021 dan S2 (April – Mei – Jun), 5 peranti Teratas untuk S3 adalah berdasarkan sepenuhnya pada Hit Cerita, carian dan perbandingan teknologi kami daripada pengguna dan pembaca kami di seluruh TechNave.com, cn. TechNave.com dan bm.TechNave.com seperti yang anda pilih.

vivo X70 Pro, Potret Sangat Cantik dengan Kesan Gaya ZEISS!  |  Membuka kotak & Ulasan

vivo akhirnya telah membawa vivo X70 Pro di sini dalam Malaysia. Sebagai telefon yang mengutamakan kamera, kameranya masih kekal kejuruteraan bersama ZEISS dan apa yang lebih baik kali ini ialah penambahan Penapis Protrait Gaya ZEISS! Kualiti gambar dan video benar-benar luar biasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *