Ulasan untuk telefon bimbit, komputer riba, tablet dan gajet popular di Malaysia

Ulasan Samsung Galaxy Z Fold3 - Adakah ini telefon pintar paparan boleh lipat yang lebih lasak, ringan, nipis dan berkuasa yang anda tunggu-tunggu?

Setahun lagi, satu lagi lelaran perdana paparan boleh lipat Samsung, siri Samsung Galaxy Z Fold. Tahun ini, ia adalah Samsung Galaxy Z Fold3 yang cukup mengejutkan, lebih mampu milik pada RM6699 dan juga lebih ringan, kononnya lebih lasak dan kalis air IPX8. Lihat ulasan penuh kami untuk mendapatkan gambaran yang lebih jelas tentang semua butiran Samsung Galaxy Z Fold3 dan sama ada telefon pintar paparan boleh lipat untuk anda.

Samsung Galaxy Z Flip3 5G, Pembantu Kamera Bergaya Peribadi Anda!

Samsung Galaxy Z Flip3 5G telah menjadi hit selepas dikeluarkan. Dengan reka bentuk dan pilihan warna minimalis baharu, paparan skrin penutup yang lebih besar dan rangka badan aluminium perisai yang lebih kukuh. Anda telah melihat video unboxing dan tanggapan pertama kami untuknya, sekarang mari membawa anda melalui ciri kamera padanya.

6 Ciri Flippin' yang dimiliki oleh Samsung Galaxy Z Flip3 5G

Galaxy Z Flip3 5G adalah lebih daripada sekadar boleh dilipat dengan gaya di hadapan rakan dan keluarga anda. Jadi dalam artikel ini, kami membentangkan kepada anda 6 Ciri Flippin’ yang ada pada Galaxy Z Flip3 5G. Tanpa terlalu banyak menendang belukar, mari kita mulakan.

Bagaimana untuk meningkatkan permainan Instagram anda #denganGalaxy S21 Siri 5G

Sesetengah daripada anda mungkin masih terperangkap di rumah sepanjang tempoh ini. Tetapi tidak mengapa, ini bermakna lebih banyak masa untuk diri sendiri! Sesetengah daripada anda mungkin menghabiskan lebih banyak masa memuat naik foto dan video dalam talian. Tetapi kemudian anda mula berfikir tentang meningkatkan permainan Instagram anda. Dalam kes itu, siri Samsung Galaxy S21 5G boleh menjadi peranti yang anda cari. Sebenarnya, anda hanya memerlukan dua ciri – Ambilan Tunggal Dipertingkatkan dan Pandangan Pengarah. Lebih lanjut mengenai itu kemudian.

Video Serlahkan Acara Apple 2021 Dalam 5 minit Sorotan

hari ini, epal telah mengumumkan secara rasmi yang baru iPad, iPad mini, Siri Apple Watch 7, Apple Fitness+, dan siri iPhone 13. Tonton video sorotan acara Apple 2021 untuk mengetahui peningkatan dan ciri baharu peranti tersebut.

Tanggapan pertama Samsung Galaxy Z Fold3

Kami akhirnya berjaya mendapatkan masa dekat dengan Samsung Galaxy Z Fold3 dan walaupun ia kelihatan seperti sama, sebenarnya terdapat banyak penambahbaikan. Walaupun peranti masih dilipat ke bahagian tengah, ciri yang paling menonjol untuk Galaxy Z Fold3 ialah kamera hadapan 4MP paparan bawah. Kamera bawah paparan ini tidak kelihatan sama sekali pada jarak jauh, tetapi jika anda melihat lebih dekat, anda boleh melihat bulatan di mana kamera ini berada. Baca lebih lanjut di sini.

Panduan Kelebihan Samsung untuk pembeli peranti Galaxy baharu di Malaysia

Jadi katakan anda bukan pengguna Samsung dan ingin mencuba telefon Samsung Galaxy. Anda juga ingin tahu dan mungkin terjumpa ciri perkhidmatan pelanggan yang dipanggil ini Kelebihan Samsung. Adakah anda memenuhi semua kriteria di atas? Jika ya, anda berada di tempat yang betul untuk panduan Samsung Advantage kami.

HUAWEI nova 8, sesuai untuk mereka yang gemar mengambil gambar dan video?  |  Buka kotak & Hands-On!

Selepas beberapa kelewatan, yang HUAWEI nova 8 akhirnya dikeluarkan di Malaysia pada harga RM1899. Sorotan utama nova 8 kali ini ialah reka bentuk baharu yang menyegarkan, baharu Reka bentuk perumahan kamera nebula di bahagian belakang dan Colo Blush Goldr, 66W HUAWEI SuperCharge, Paparan OLED Melengkung 90Hz dan persediaan AI Quad Camera 64MP!

Mengapa sekarang masa yang sesuai untuk mendapatkan siri Samsung Galaxy Watch4 sekarang

Siri Galaxy Watch4 terbaharu dilengkapi dengan peningkatan baharu seperti mempunyai memori yang lebih besar, OS Wear baharu yang dikuasakan oleh Samsung dan banyak lagi. Jika anda telah berfikir untuk mendapatkannya dan ingin mendapatkan pendapat tentang jam tangan pintar itu, anda telah datang ke tempat yang betul. Inilah sebabnya inilah masa yang sesuai untuk mendapatkan diri anda jam tangan pintar daripada siri Samsung Galaxy Watch4 sekarang.

Samsung Galaxy Watch4 - Jam tangan pintar yang mengenali badan anda dengan baik Menyahkotak dan Video Tangan

The Samsung Galaxy Watch4 siri adalah salah satu jam tangan pintar terkini yang terdapat di Malaysia. Jika anda bercadang untuk mendapatkan jam tangan pintar untuk dipasangkan dengan telefon pintar anda, maka anda harus melihat video nyah kotak ini untuk mengetahui lebih lanjut mengenainya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *