Ulasan untuk telefon bimbit, komputer riba, tablet dan gajet popular di Malaysia

Mencari peranti yang sesuai untuk kerja dan keseronokan hiburan anda di rumah?  Mengapa tidak kedua-dua?  |  HUAWEI MatePad 11 & HUAWEI Matebook D15(2021)

Mencari komputer riba atau peranti baharu yang boleh menyelesaikan tugasan kerja anda atau untuk hiburan anda di rumah? Mengapa tidak kedua-dua? HUAWEI Malaysia telah mengumumkan pelancaran pra-pesanan untuk MatePad 11 bermula dari RM1999 (128GB) dan HUAWEI Matebook D15(2021) bermula dari RM2999! Dengan mod kerjasama, anda akan menikmati setiap kerja dari rumah!

Kajian Razer Barracuda X - Set kepala permainan yang boleh pasang dan main ke hampir semua perkara

Jangan silap, kebanyakan set kepala permainan, terutamanya pelbagai jenis wayarles boleh menjadi sangat fiddly apabila menyambung atau berpasangan melalui Bluetooth. Kemudian terdapat masalah ketinggalan audio Bluetooth, yang boleh menjadi masalah utama untuk pemain bersama-sama dengan semua masalah lain yang datang dengan set kepala wayarles Bluetooth.

The Razer Barracuda X menghapuskan semua itu dengan memotong Bluetooth sepenuhnya, sebaliknya ia menawarkan sambungan Wayarles melalui dongle dan hampir setiap jenis kabel di pasaran. Ini bermakna anda hanya boleh menyambungkannya dengan gaya pasang dan main dengan hampir mana-mana peranti. Adakah ia menyampaikan? Ketahui dalam ulasan kami tentang Razer Barracuda X di sini.

OPPO Reno6 5G & Reno6 Z - Ini atau itu?  Membuka Kotak dan Video Hands-On

Beberapa hari yang lalu, OPPO Malaysia telah membeli OPPO Reno6 5G dan Reno6 Z ke pasaran Malaysia. Tonton video unboxing jika anda mendapati diri anda dalam dilema apabila memilih antara peranti ini.

Bagaimana Samsung Galaxy Watch3 dan Galaxy Watch Active2 bukan sekadar jam tangan pintar

Selain mempunyai peralatan gim atau tikar yoga, teknologi juga memainkan peranan untuk peminat kecergasan. Dalam kes ini, jam tangan pintar atau jalur pintar sering digunakan untuk membantu orang ramai menjejaki prestasi mereka. Tetapi sejauh manakah aksesori ini berguna? Dalam artikel hari ini, kami akan memberitahu anda bagaimana Samsung Galaxy Watch3 dan Galaxy Watch Active2 bukan sekadar jam tangan pintar.

5 perisian percuma teratas untuk kotak alat reka bentuk grafik anda

Kami mempunyai senarai perisian yang boleh anda cuba, dan kami akan bercakap tentang perbezaan antara editor grafik raster dan vektor.

Kajian ASUS BR1100FK - Komputer riba yang berpatutan, lasak dan penuh ciri

Kanak-kanak (dan sesetengah orang dewasa) bukanlah pengguna teknologi yang paling boleh dipercayai kerana mereka adalah orang yang paling berkemungkinan menjatuhkan, memecahkan atau menumpahkan air dan cecair lain pada peranti mereka. Walau bagaimanapun, dalam masa yang sukar dalam Pandemik COVID19 ini, adalah mengejutkan dan mengharukan untuk melihat bahawa ASUS bukan sahaja mengeluarkan peranti mampu milik untuk kanak-kanak ini tetapi juga menghasilkan peranti yang bukan sahaja diperakui oleh piawaian Tentera untuk jatuh, tetapi juga kalis tumpahan, bertukar menjadi tablet, didatangkan dengan stylus terbina dalam, mempunyai 2 kamera dan banyak lagi dengan harga di bawah RM1700.

9 perisian percuma teratas untuk penyunting video

Dalam artikel ini, kami akan menyenaraikan 8 program penyuntingan video percuma teratas yang patut dipertimbangkan untuk membantu anda memulakan perjalanan penciptaan video anda.

Dapatkan HUAWEI nova 8i melalui Maxis dengan harga serendah RM1!  Prapesan HUAWEI FreeBuds 4 untuk mendapatkan Band 4 PERCUMA!

Jika anda bertanya kepada kami, gabungan yang kebanyakan orang akan gunakan hari ini ialah telefon pintar dan fon telinga TWS. HUAWEI kebetulan mempunyai gandingan baharu dengan Telefon pintar HUAWEI nova 8i dan fon telinga HUAWEI FreeBuds 4. Hari ini, mari kita lihat 5 sebab mengapa ini adalah kombo kemenangan yang mungkin anda inginkan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *