Ulasan: Slickwraps balut badan penuh untuk HTC One

slickwraps

Slickwraps sentiasa menjadi sebahagian daripada pembalut badan penuh kegemaran saya untuk melindungi iPhone saya selama ini. Tahap perlindungan 360 darjah daripada habuk, penurunan cahaya sekali-sekala, dan terutamanya calar dan bunyi adalah secara konsisten tanpa gagal. Jadi apabila ia datang untuk melindungi HTC One baharu saya, saya tidak mempunyai sebab untuk berfikir bahawa mereka akan melakukan apa-apa cara yang berbeza.

Pemasangan Slickwraps

slickwrap-fullbody-inventory

Proses pemasangan tidak memerlukan manual arahan — begitulah mudah dan intuitifnya. Kebanyakan semua orang yang memiliki telefon pintar telah melindunginya dengan sarung atau kulit satu masa atau yang lain. Setelah berkata demikian, pembalut badan penuh Slickwraps mestilah perlindungan paling mudah yang pernah saya pasang, tanpa sebarang masalah.

Untuk melekatkan kulit pada telefon anda, mula-mula bersihkan bahagian hadapan dan belakang telefon anda daripada sebarang habuk atau kotoran dengan kain gentian mikro yang disertakan. Kemudian kupas kembali kulit dari kertas yang dilampirkan dan letakkan pada tempatnya pada anda HTC satu, pastikan anda bermula di bahagian atas atau bawah dan gariskan tepi sebaik mungkin untuk liputan yang sekata. Saya mendapati bahawa menggunakan lensa kamera sebagai tempat rujukan saya menjadikannya paling mudah untuk bermula, dan kemudian saya meneruskan dengan membariskan kawasan potong untuk logo HTC.

foto 1

Tetapi jangan risau jika anda tidak mendapatnya pada kali pertama. Slickwrap sangat memaafkan, dan saya dapat mengangkat kelebihan dan meletakkan semula beberapa kali untuk mendapatkan hasil yang terbaik. Terdapat beberapa perkara yang perlu diingat semasa pemasangan, walaupun.

    Apabila anda mengeluarkan kulit terbesar yang digunakan untuk bahagian belakang peranti, anda boleh melekatkan separuh bahagian terakhir yang anda lekat pada kertas pelekat untuk mengelakkannya daripada menghalang semasa pemasangan.

    Pastikan anda tidak meregangkan kulit untuk “membantu” ia mencapai tepi. Anda tidak akan gembira dengan hasilnya. Produk akhir boleh kelihatan seperti baju kapas yang telah diregangkan dengan tangan anda. Anda akan dapat melihat di mana bahan itu diregangkan, dan ia tidak kembali kepada bentuk asalnya dengan baik.

foto 2

Pilihan warna dan gaya Slickwraps

Slickwrap yang saya semak ialah HTC One Leather Alligator Black Skin. Termasuk dalam pembungkusan ialah pembalut badan penuh termasuk bahagian depan, belakang dan sisi, pelindung skrin HD yang muat dalam setiap balutan (walaupun balut saya tiada dalam pakej ini), kain gentian mikro untuk mengelap bersih HTC One anda dan kad maklumat dengan pautan tapak web dan kod qr boleh imbasan.

slickwrap-fullbody-htc-one.jpg

Kulit Hitam Alligator Kulit Saya hanyalah satu daripada 5 gaya dan warna berbeza yang tersedia. Selain siri Kulit, terdapat juga siri Karbon, Cahaya, Logam dan Kayu. Bersama-sama, terdapat tekstur unik dan pilihan kedalaman yang menyediakan 36 variasi berbeza yang menakjubkan semuanya untuk peranti anda.

Slickwrap kegemaran saya masih merupakan siri Kulit terutamanya kerana cengkaman dan tekstur tambahan yang diberikan oleh kulit. Jika anda mempunyai HTC One maka anda tahu bahawa salah satu daripada beberapa kelemahan yang perlu diberi perhatian ialah rasa licin permukaan aluminium licin di bahagian belakang. Slickwrap saya telah mengurangkan kebimbangan itu, dan untuk $19.95, siapa yang boleh mengadu?

Tanggapan/kesimpulan keseluruhan

Saya agak ketinggalan zaman apabila melibatkan peranti mudah alih saya. Saya tidak suka sarung besar yang besar, dan pemikiran untuk menutup sepenuhnya HTC One saya yang cantik sepanjang masa adalah meresahkan, dan bukan untuk saya. Telefon itu menjerit “pandang saya, sentuh saya, dan pegang saya.” Sudah tentu, saya tahu terdapat ramai individu di luar sana yang akan berhujah bahawa mereka memerlukan perlindungan untuk satu sebab atau yang lain, dan saya menghormatinya.

Bagi saya, pada akhirnya Slickwrap badan penuh menambah sedikit terlalu banyak pada peranti saya. Selepas semakan saya, saya mengeluarkan segala-galanya kecuali bahagian belakang kulit. Dengan melakukan ini, saya fikir saya mungkin telah menemui keseimbangan perlindungan yang sempurna yang membolehkan saya menikmati rupa dan rasa peranti saya tanpa menambah sebarang pukal yang tidak diingini. Walau bagaimanapun, jika anda memerlukan perlindungan ringan, dan ingin memperibadikan peranti anda dengan pelbagai warna dan pilihan tekstur yang berbeza, Slickwraps pasti patut dilihat.

| | |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *