Ulasan Samsung Galaxy Note Edge: Adakah ia lebih baik daripada Note 4?

Samsung Galaxy Note Edge menawarkan semua yang kami suka tentang Samsung Galaxy Note 4 dengan tambahan teknologi AMOLED melengkung yang mencipta paparan sekunder yang unik. Ia memerlukan sedikit masa untuk membiasakan diri, dan kefungsian terhad buat masa ini, tetapi paparan Edge telefon menawarkan pengalaman baru yang meningkatkan kebolehgunaan secara halus tanpa mengorbankan prestasi.

Apa yang Berbeza

nota-4-nota-tepi

Selain daripada kemasukan paparan Edge yang jelas, terdapat beberapa perbezaan utama antara Galaxy Note 4 dan Note Edge, kebanyakannya adalah cetek. Kerana reka bentuk AMOLED melengkung, bentuk dan saiz telefon diubah sedikit sebanyak peranti yang lebih lebar sedikit.

Note Edge berukuran 5.96 x 3.24 x 0.33 inci berbanding bingkai 6.04 x 3.09 x 0.33 inci Note 4. Note Edge datang dalam rambut yang lebih ringan daripada Note 4 pada 6.1 auns.

Dari segi perkakasan, perubahan utama termasuk paparan Super AMOLED yang lebih kecil daripada Note 4. Paparan 5.6-inci Note Edge tidak terasa lebih kecil daripada skrin 5.7-inci Note 4, terutamanya dengan mengambil kira faedah tambahan paparan Edge. Note Edge juga mempunyai bateri 3,000mAh, kapasiti kurang 220mAh daripada Note 4 standard.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *