Ujian rendaman Marshmallow Moto G 2014 boleh dimulakan hari ini

Laporan semakin berleluasa bahawa pemilik Moto G 2014 yang merupakan sebahagian daripada Rangkaian Maklum Balas Motorola mula menerima peningkatan yang besar. Ia bersaiz 468MB, dan ia membawa hidangan yang kita semua tunggu-tunggu — Android 6.0 Marshmallow.

moto-g-5

Moto G Generasi Kedua ialah salah satu peranti yang memilih untuk melangkau Android 5.1 Lollipop dan terus ke Marshmallow. Ia mungkin kedengaran buruk pada masa itu, tetapi anda tidak akan berasa begitu apabila anda menerima versi terbaharu Android berbanding versi dari tahun lepas.

Log perubahan untuk kemas kini Marshmallow Moto G secara semula jadi ringan, kerana Motorola tidak berbuat banyak untuk menyesuaikan pengalaman seperti pengeluar lain. Dengan itu, anda harus menjangkakan kebanyakan log perubahan Android 6.0 Marshmallow digunakan pada kemas kini ini (jelas tidak termasuk bahan pengimbas cap jari baharu kerana telefon tidak mempunyai perkakasan untuk menggunakannya). Motorola juga mengambil beberapa ciri yang dibina sendiri kerana ciri tersebut terdapat dalam Marshmallow sebagai standard.

Mereka yang berada dalam program maklum balas harus sentiasa memerhatikan binaan 24.11.10 jadi pastikan anda memberitahu kami jika anda melihatnya. Jika keadaan berjalan lancar Motorola mungkin akan mula melancarkan kemas kini kepada orang ramai tidak lama lagi.

[via Reddit, XDA 1, 2]

| | |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *