UI Metro Xbox LIVE Baharu Dengan Demo Integrasi Bing! [VIDEO]

Satu lagi baik pulih UI Xbox LIVE akan digugurkan pada musim luruh 2011 dan kali ini, ia akan berdasarkan UI Metro yang sama seperti yang dilihat dalam Windows Phone 7 Microsoft dan Windows 8 yang akan datang, yang terdiri daripada jubin interaktif langsung. UI baharu juga akan menyertakan pilihan TV langsung bersama-sama, carian Bing bersepadu dan papan pemuka terkawal Kinect sepenuhnya yang akan membolehkan pengguna membuat carian suara, kedua-dua seluruh sistem dan dalam talian.

Apa yang dipanggil oleh Microsoft “Anda katakan, Xbox menemuinya” pada asasnya ialah fungsi carian suara yang terintegrasi dalam dalam UI Xbox LIVE baharu. Baru-baru ini, Pengarah Pemasaran Microsoft Craig Davison menunjukkan ciri ini dalam video YouTube berkata, “Kami membawa masuk kecerdasan Bing ke dalam proses carian”. Bing pada Xbox pada mulanya hanya akan tersedia dalam bahasa Inggeris di Amerika Syarikat, Kanada dan UK. Mari kita lihat demo kecil di bawah:

Langgan kami Suapan RSS dan teruskan mengikuti kami Twitter, Facebook dan Youtube untuk semua berita terkini, kemas kini dan banyak lagi.

[via WinRumors]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *