TwelveSouth ActionSleeve Armband untuk Apple Watch

Apabila otot gagal, fikiran diutamakan. Ciptaan sentiasa membantu umat manusia untuk hidup bebas dan selesa. Tetapi apabila kita menyesuaikan diri dalam zon selesa, hanya idea revolusioner yang boleh memberi inspirasi kepada kita untuk berfikir secara berbeza dan mengambil laluan yang berbeza. Fikiran kita dilatih untuk menerima stereotaip, tetapi seseorang perlu mengambil inisiatif. Dan TwelveSouth telah melakukan tugas itu.

Tali lengan untuk Apple Watch mungkin merupakan aksesori yang paling sederhana. Walau bagaimanapun, ada orang, yang sentiasa berdiri di sisi lain; mereka sinis; mereka adalah pengkritik; mereka adalah orang-orang yang ragu-ragu. Kesan pertama armband ini ialah terdapat banyak fungsi yang berlebihan. Ia memerlukan pandangan yang lebih dekat dan penggunaan setiap hari untuk memahami nilai.

Tali lengan untuk Apple Watch anda tidak boleh menggantikan gelang pergelangan tangan tradisional. Terdapat beberapa kelemahan yang mesti diperhatikan tanpa gagal, tetapi ini tidak sepatutnya menghalang sesiapa sahaja untuk berfikir di atas purata. TwelveSouth telah melakukan usaha yang berjaya dengan melancarkan lilitan ActionSleeve ini untuk Jam Tangan Apple. Pemerhatian terperinci akan mendedahkan beberapa ciri yang mengagumkan pada lilitan lengan.

Seperti namanya, lilitan Apple Watch ActionSleeve dibuat untuk orang, yang mengejar matlamat kecergasan mereka dengan teliti dan tidak pernah menunjukkan sikap santai terhadap kehidupan. Apabila minda dan otot anda kedua-duanya aktif, pergelangan tangan anda secara automatik berayun dalam tindakan. Anda tidak mampu menanggung sebarang kecederaan pada jam tangan anda yang mahal. Cara yang lebih baik ialah memakai Apple Watch anda pada lengan atas atau bisep anda.

Anda mungkin tertanya-tanya; bolehkah saya menggunakan Apple Watch saya jika saya memakainya pada bisep saya? Ya, ActionSleeve mempunyai reka bentuk yang boleh diakses. Anda boleh mengendalikan jam tangan anda dengan cekap kerana ia dipasang pada lilitan lengan. Selain itu, adalah lebih selesa untuk anda bercakap dengan kenalan anda dengan jarak dekat jam tangan; kini anda tidak sepatutnya mengangkat pergelangan tangan anda dan membawanya dekat dengan mulut anda untuk bercakap kerana jam tangan anda sudah dekat dengan mulut anda.

Bermain permainan seperti bola tampar dan tinju boleh menghalang anda daripada memakai Apple Watch anda kerana anda perlu memakai sarung tangan panjang untuk pertarungan itu; bola tampar memerlukan anda untuk memukul bola dengan kerap. Ini sudah tentu boleh merosakkan Apple Watch anda jika anda memakainya di sekeliling pergelangan tangan. Syukurlah, lilitan lengan ini adalah teman terbaik anda untuk menjaga jam tangan anda yang tersayang dan halus.

Begitu juga, mungkin terdapat aktiviti dan sukan lain yang memerlukan pergerakan pergelangan tangan yang berterusan, dan oleh itu, anda perlu menjauhkan diri daripada jam tangan anda. Tali lengan ActionSleeve direka untuk menghapuskan sebarang keadaan sedemikian, di mana anda tidak boleh memakai jam tangan pintar anda.

Dengan Apple Watch saya di sekeliling pergelangan tangan saya, adalah satu cabaran untuk menaip dengan pantas. Penyelesaian mudah ialah mengeluarkan jam tangan dan meletakkannya di atas meja. Mana-mana pengguna biasa akan melakukan ini kecuali seorang genius, yang mencari penyelesaian pintar. Tanggalkan jalur tradisional dan letakkan Apple Watch anda dalam lilitan lengan. Anda boleh menaip e-mel dan dokumen yang panjang itu dengan pantas sambil meletakkan pergelangan tangan anda pada pad pergelangan tangan komputer riba.

Seorang suri rumah berada dalam keadaan yang sama apabila dia berada di dapur, di mana mencuci tangan adalah satu keperluan mutlak. Ramai orang, yang terlalu berhati-hati tentang alat elektronik mereka, memastikan bahawa percikan air tidak merosakkan alat tersebut. Walaupun semua Apple Watches (dari Siri 1 hingga 4) adalah kalis air, orang yang terlalu berhati-hati melindungi Apple Watches mereka daripada air. Dengan lilitan lengan ActionSleeve, jam tangan anda selamat sepenuhnya kerana terdapat sedikit peluang air sampai ke bisep atau lengan atas anda.

Ini bergantung pada cara anda memakai lilitan lengan atas. Dalam kebanyakan kes, anda tidak boleh menyemak masa dengan hanya menggerakkan bisep anda. Situasi sukar timbul apabila anda memandu dua roda; skrin jam tangan anda mungkin menyala atau mungkin tidak setiap kali anda menggerakkan lengan atas anda. Bertentangan dengan ini, saya perhatikan bahawa saya boleh menyemak masa dengan cepat dengan menaikkan pergelangan tangan saya.

Walaupun lilitan lengan ActionSleeve mempunyai ramai pengguna biasa, ia berguna untuk atlet, yang berfikir di luar pergelangan tangan. Seorang atlet dengan tapak tangan yang dipotong boleh memakai lilitan Apple Watch ini semasa berlari atau berjalan. Selain daripada kegunaannya, lilitan lengan ActionSleeve menambah baik penjejakan kadar denyutan jam tangan anda.

Tali lengan memegang Apple Watch anda dengan ketat pada lengan atas anda dan memastikan sentuhan kulit yang konsisten, dengan itu pengesanan kadar denyutan jantung yang lebih tepat.

Tali lengan ActionSleeve ini berfungsi dengan sempurna dengan Apple Watch Zero dan Apple Watch Siri 1, 2 dan 3 kedua-dua versi 38mm dan 42mm. Malangnya, lilitan lengan ActionSleeve bukan untuk Apple Watch Siri 4. Jenama ini sedang mengusahakan versi baharu yang serasi dengan Siri 4.

Tali lengan ActionSleeve menampilkan reka bentuk yang sempurna. Ia mudah digunakan; anda mempunyai akses penuh kepada mahkota digital dan butang kuasa pada jam tangan anda walaupun selepas memasang jam tangan pada lilitan tangan anda. Ciri yang ketara ialah anda boleh mengecas Apple Watch anda tanpa mengeluarkannya daripada lilitan lengan. Sudah tiba masanya untuk berfikir di luar pergelangan tangan!

Beli sekarang

Itu sahaja, kawan!

Anda juga mungkin ingin meneroka:

Adakah anda fikir lilitan lengan ActionSleeve ialah aksesori yang berguna atau sekadar hiasan?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *