Trik DNS: Akses PSN Dalam Talian Pada PS 3 3.55 Tanpa Mengemas kini Perisian Tegar 3.56

Hanya beberapa hari yang lalu, Sony telah mengeluarkan perisian tegar PlayStation 3 3.56 yang menyekat semua jenis jailbreak / homebrew yang tersedia sehingga sekarang. Ini bermakna bahawa semua mereka yang mengalami jailbreak PS3 mereka pada perisian tegar Geohot 3.55 atau perisian tegar tersuai lain, tidak lagi mempunyai akses PSN. Walau bagaimanapun, nampaknya ada cara untuk memintas kemas kini perisian tegar terkini ini dan mengakses Rangkaian PlayStation serta bermain permainan dalam talian tanpa benar-benar mengemas kini kepada perisian tegar 3.56. Dengan cara ini, anda boleh mengekalkan jailbreak serta menikmati semua keseronokan PSN.

Kaedah ini dikenali sebagai “helah DNS” yang mungkin akan ditambal tidak lama lagi, jadi nikmatilah selagi boleh. Buat masa ini, ia berfungsi dengan sempurna pada perisian tegar 3.55. Inilah yang perlu anda lakukan:

(*NOTA: Adalah dinasihatkan untuk menjauhi PSN jika anda menjalankan perisian tegar jailbreak 3.55 kerana Sony boleh mengesannya dengan mudah dan melarang anda daripada PSN jika mereka mahu!)

Anda juga boleh melihat tutorial ringkas kami tentang cara untuk mengakses mod pemulihan PlayStation 3 di sini (mungkin diperlukan untuk pemasangan perisian tegar tersuai atau membetulkan ralat PS3). Sementara itu, perisian tegar tersuai untuk 3.56 mungkin akan dilancarkan tidak lama lagi kerana kunci tandatangannya telah pun didedahkan. Baca lebih lanjut mengenainyadi sini.

KEMASKINI : Kaedah Baharu Untuk Mengakses PSN Dalam Talian Pada Perisian Tegar Tersuai PlayStation 3 3.55 [VIDEO]

PENAFIAN: Catatan di atas adalah untuk tujuan pendidikan sahaja! ithinkDifferent tidak membenarkan cetak rompak atau penggodaman dalam sebarang bentuk. Ia adalah pelanggaran Syarat Perkhidmatan dan dalam beberapa kes dianggap menyalahi undang-undang.

Langgan kami Suapan RSS dan teruskan mengikuti kami Twitter, Facebookdan Youtube untuk semua berita terkini, kemas kini dan banyak lagi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *