Tidak mengejutkan sesiapa pun, Galaxy S9 dan S9+ akan mahal

Dengan pengecualian OnePlus yang dinyatakan, sukar untuk mencari telefon pintar mewah hari ini yang tidak akan merosakkan wang. Walaupun idea tentang apa yang dianggap sebagai “mahal” berbeza-beza dari orang ke orang, dalam beberapa tahun kebelakangan ini kami melihat harga telefon pintar semakin hampir, dan dalam beberapa kes mencecah paras $1,000.

Dengan Samsung Galaxy S9 dan S9+ tahun ini kelihatan seperti kemas kini yang lebih kecil dan berulang, sesetengah mungkin menganggap telefon itu akan dilancarkan pada harga yang sama, malah mungkin kurang mahal dari model tahun lepas kan? Biar saya hentikan awak di sana.

Kami telah mendengar khabar angin bahawa telefon akan mendapat sungguh hampir mencecah $1,000 dan hari ini @evleaks mengesahkan perkara ini dengan gambar bocor yang menunjukkan harga Eropah untuk Galaxy S9. Menurut tangkapan skrin yang disediakan, Galaxy S9 akan dijual pada harga 841€ ($1,037) manakala Galaxy S9+ akan dijual pada harga 997€ ($1,299).

Jika semuanya berjaya, Galaxy S9 tahun ini akan menjadi lebih mahal daripada S8 tahun lepas, tetapi dengan pakej, tawaran BOGO, tawaran pembiayaan dan apa sahaja yang boleh dibuat oleh pembawa, ia mungkin tidak akan memberi banyak perbezaan kepada anda pada akhirnya pada hari itu. Biar betul, telefon masih akan terjual seperti kek panas.

melalui Twitter

| | |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *