Tidak boleh memasang Windows 10 Mobile Build 14393.1884? Anda tidak bersendirian

Awal minggu ini, Microsoft mula melancarkan kemas kini kumulatif baharu pada peranti Mudah Alih Windows 10. Syarikat itu mengeluarkan kemas kini kumulatif pada telefon dengan Kemas Kini Pencipta Musim Gugur, Kemas Kini Pencipta dan Kemas Kini Ulang Tahun. Kemas kini kumulatif untuk Kemas Kini Ulang Tahun Mudah Alih Windows 10 memfokuskan pada pembetulan pepijat kecil dan kerana kemas kini itu termasuk pembetulan keselamatan, ia pasti berbaloi untuk dipasang.

Pengguna Windows Phone di Reddit melaporkan bahawa mereka tidak boleh memasang Windows 10 Mobile Build 14393.1884 walaupun mempunyai peranti yang disokong. Apabila anda akan cuba memuat turun atau memasang Windows 10 MobileBuild 14393.1884, Kemas Kini Windows akan menimbulkan ralat “0x8018830f sekitar 10-20% daripada persediaan untuk memasang”.

Ini adalah isu sebelah pelayan dan adalah selamat untuk mengandaikan bahawa Microsoft sedang berusaha untuk membetulkan, namun memandangkan Windows Phone tidak lagi menjadi keutamaan syarikat, Microsoft akan membetulkan pepijat itu dalam beberapa hari atau minggu akan datang.

Masih tidak dapat memasang binaan baharu pada Windows Phone anda? Anda mungkin perlu memuat turun OTC Updater dan mengemas kini telefon anda atau hanya tunggu Microsoft menangani pepijat sebelah pelayan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *