Tajuk Windows 11

Telus Akan Membawa Telefon BlackBerry Curve 9360 Merah Jambu dan Putih

Kami disokong pembaca. Pautan luar boleh memberi kita komisen.

Microsoft akhirnya telah menghapuskan pengganti Windows 10, dan ia dipanggil Windows 11 (kejutan!). Menjelang pelancaran, binaan ISO telah bocor dalam talian, dan nampaknya semuanya betul. Microsoft memberi tumpuan untuk menjadikan Windows lebih mudah dengan OS terkini. Windows 11 membawa peningkatan kepada prestasi dan berbilang tugas di samping Gedung Windows baharu.

Windows 11 memperkenalkan kita kepada menu Mula baharu, yang kini tertumpu pada bar tugas agak serupa dengan Windows 10X, yang kini tidak berfungsi. Tiada juga Live Tiles yang pertama kali diperkenalkan pada Windows 8 dalam versi baharu. Anda juga mendapat apl, dokumen terkini dan antara muka carian yang berasingan.

Windows 11 memfokuskan pada meningkatkan prestasi juga. Kemas kini Windows adalah 40 peratus lebih kecil, dan lebih cekap kerana ia kini berlaku di latar belakang. Syarikat itu juga membawa susun atur snap, yang membolehkan anda memasukkan aplikasi dengan cepat ke dalam pelbagai mod yang disokong Windows 11. OS kini juga mengingati tempat apl anda disimpan, terima kasih kepada susun atur Kumpulan Snap.

Selanjutnya, syarikat itu membawa sokongan yang lebih baik untuk pelbagai monitor. Ia akan memastikan bahawa apl sentiasa dibuka pada skrin yang betul sesuatu yang agak berguna apabila anda disambungkan ke monitor. Microsoft Teams juga sedang disepadukan ke dalam OS terkini. Syarikat itu menyasarkan untuk menghubungkan lebih ramai orang dengan alat Pasukannya.

Windows 11 juga menambah baik gerak isyarat pada tablet. Ia tidak lagi beralih ke mod tablet. Sebaliknya, Windows 11 menyesuaikan diri untuk membolehkan anda menyentuh OS dengan mudah. Anda juga mendapat peningkatan dalam dakwat dan menaip suara. Windows 11 juga akan menyokong maklum balas haptik dengan pen tertentu.

Windows 11 juga mendapat beberapa ciri untuk permainan. Auto HDR, ciri dalam Xbox Series X / S, akan menjadi sebahagian daripada OS terkini. Anda boleh mendayakan Auto HDR untuk menambah julat dinamik tinggi (HDR) kepada sejumlah besar permainan DirectX 11 dan DirectX 12. Anda pastinya memerlukan monitor HDR yang serasi. Selanjutnya, DirectStorage, ciri baharu daripada Xbox Series X / S akan menjadi sebahagian daripada Windows 11. Xbox Game Pass juga sedang disepadukan ke dalam Windows 11.

Semua TAWARAN HITAM JUMAAT yang anda perlukan!

Semua TAWARAN HITAM JUMAAT yang anda perlukan!

Kami disokong pembaca. Pautan luar boleh memberi kita komisen.

Research in Motion baru-baru ini mengumumkan varian BlackBerry Curve 9350 dan 9360/9370 generasi akan datang dengan tarikh ketersediaan Ogos untuk Kanada. Nampaknya pembawa Telus akan menampilkan versi merah jambu dan putih telefon tidak lama lagi.

Selepas mengeluarkan Curve 9360 semalam versi hitam Telus sedang bersedia untuk menambah dua lagi varian warna pada jadual: putih dan merah jambu. Selain imej di atas, tiada maklumat lain yang berkaitan dengan ketersediaan. Dari segi harga, kami rasa ia akan menanggung tag $49.99 yang sama apabila anda menandatangani kontrak tiga tahun dengan pembawa.

Sumber: MobileSyrup

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *