Telegram sedang menguji Fungsi Panggilan Suara melalui Penguji Beta

Microsoft telah mengesahkan bahawa Kemas Kini Pencipta Windows 10 akan dikeluarkan kepada Peranti Mudah Alih Windows 10 selepas keluaran desktop. Microsoft dijangka melancarkan Kemas Kini Pencipta Windows 10 ke Desktop pada bulan April. Seperti biasa, kemas kini hanya tersedia untuk peranti desktop pada masa dikeluarkan.

Microsoft mengesahkan berita itu kepada Softpedia dan syarikat itu memberikan mereka kenyataan ringkas, “Kemas kini awal adalah untuk desktop, tetapi versi lain akan tersedia selepas itu.”

Peminat Windows Phone pasti kecewa. Namun, ia bukanlah perkara baharu kerana Microsoft sentiasa menangguhkan kemas kini untuk Peranti Mudah Alih Windows 10. Syarikat itu mungkin mengeluarkan kemas kini ke telefon bimbit selepas beberapa minggu keluaran desktopnya. Kemas Kini Pencipta untuk Windows 10 Mudah Alih akan tertumpu terutamanya pada penambahbaikan. Tiada ciri “menarik” baharu yang akan membuatkan anda menjadi gila. Kemas Kini Pencipta Mudah Alih Windows 10 akan membawa Penambahbaikan Berterusan, tweak UI dan pembetulan pepijat.

Microsoft baru-baru ini mengesahkan bahawa syarikat itu akan terus mengeluarkan binaan pratonton ke Mobiles selepas keluaran Kemas Kini Pencipta. Kami boleh menjangkakan ciri baharu dengan kemas kini Windows 10 Redstone 3 yang akan dikeluarkan lewat tahun ini dan ia merupakan kemas kini utama kedua untuk operasi sistem.

Microsoft bukan salinan tulen bagi rancangan ralat OS windows, Apabila anda menjalankan tetingkap retak atau tidak tulen. Anda boleh membetulkan ralat windows bukan tulen dengan mendaftarkan OS anda, yang mana Anda perlu memasukkan kunci pengaktifan lesen produk Microsoft 25 digit yang diperoleh daripada ODosta Store. Anda boleh membeli kunci produk runcit daripada Microsoft, tetapi ia sangat mahal, Jadi saya mengesyorkan anda membeli kod kunci murah melalui Kedai ODosta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *