Telefon pintar Xiaomi akan datang akan membawakan 16GB RAM dan pengecas 120W

Menjadi yang terbaik tidak bermakna anda tidak boleh menjadi lebih baik. Hari ini, pengeluar telefon pintar sedang berusaha untuk meningkatkan dan menaik taraf produk mereka untuk terus bersaing. Dalam dunia teknologi yang cepat berubah, cabarannya menjadi lebih sukar. Dengan itu dikatakan, dikhabarkan begitu XiaomiPerdana akan datang akan mempunyai 16GB RAM dan juga pengecas 120W dalam masa terdekat.

Mula-mula, mari kita bercakap tentang 16GB RAM yang besar. Konfigurasi itu dikatakan akan dipaparkan pada ahli baharu siri Mi Mix. Peranti ini dijangka menggunakan reka bentuk yang sama seperti Mi Mix Alpha dan mempunyai cipset Qualcomm Snapdragon 865, jadi mungkinkah ia Mi Mix 4? Ini sebenarnya bukan kali pertama kita melihat berita tentang 16GB RAM pada telefon pintar. Terdahulu, terdapat kebocoran yang mengatakan bahawa Samsung mengeluarkan RAM 16GB secara besar-besaran untuk peranti generasi akan datang.

Selain itu, terdapat juga video yang menunjukkan Xiaomi 120W muncul dalam talian. Dalam video, anda boleh melihat dengan jelas logo Xiaomi dan konfigurasi pada penyesuai 2-pin putih. Dikatakan bahawa pengecas boleh mengisi bahan api peranti daripada kosong kepada penuh dalam masa 17 minit sahaja. Sebelum ini, Xiaomi telah pun menunjukkan teknologi pengecasan pantas 100W, jadi menambah 20W lagi mungkin bukan perkara yang sukar untuk syarikat itu.

Beritahu kami pendapat anda tentang spesifikasi teknologi berkuasa ini daripada Xiaomi di halaman Facebook kami. Nantikan TechNave.com untuk lebih banyak kemas kini telefon pintar yang menarik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *